VOOR ELK EVENEMENT EEN PASSENDE RUIMTE

Op Landgoed Brakkesteyn vindt u voor elke gelegenheid een passende zaal. Er zijn zowel binnen als buiten mogelijkheden en we kunnen ruimte bieden aan gezelschappen van 10 tot maar liefst 1.000 personen.
Zowel het landhuis als het koetshuis beschikken over zalen die u kunt afhuren. Elke zaal heeft een eigen stijl en grootte, zodat er voor elke gelegenheid een passende ruimte is. Van vergaderen tot een diner en van bruiloft tot spetterend personeelsfeest. Voor een dagdeel een ruimte huren of de gehele locatie exclusief. De mogelijkheden zijn eindeloos.

het landhuis

Het landhuis is een warme en stijlvolle locatie en bestaat uit verschillende binnenruimtes en een verwarmd terras. Het ademt een ongedwongen sfeer met een vleugje Parijse nonchalance. Deze locatie bestaat uit twee verdiepingen en op de begane grond bevindt zich restaurant BEAU. Het landhuis leent zich uitstekend voor een variatie aan evenementen. Een zakelijke bijeenkomst, een receptie, bruiloft of een feestelijk walking dinner. De mogelijkheden zijn enorm.
Op de begane grond bevindt zich de Salon. Deze ruimte is leent zich perfect voor kleine vergaderingen of een private diner. Op de eerste verdieping bevindt zich de Louise en de Josephine zalen. Deze ruimtes zijn afzonderlijk van elkaar te gebruiken maar kunnen ook makkelijk worden samengevoegd tot één geheel. De ruimtes zijn flexibel in te delen zodat er veel mogelijk is.
Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee om een ruimte te vinden die past bij het doel van uw bijeenkomst.

HET KOETSHUIS

Het koetshuis heeft een landelijke en levendige uitstraling en leent zich perfect voor verschillende soorten evenementen. U huurt het koetshuis exclusief voor uw gezelschap. Deze monumentale locatie is van alle moderne gemakken voorzien.

In de zomer is het koetshuis standaard voorzien van grote stretchtenten waardoor de locatie gemakkelijk kan worden uitgebreid en er zelfs feesten voor 400 personen of meer mogelijk zijn. Omgeven door de Franse tuin met gazon, het sterrenbos én de botanische tuinen biedt het koetshuis een prachtig decor voor ieder evenement.