fbpx

Uw Winterevent op Landgoed Brakkesteyn in Nijmegen 

Op zoek naar een sfeervolle en buitengewone evenementenlocatie voor uw winterevent? Een evenement op ons landgoed staat garant voor een warme setting, kwaliteit en een professioneel team met een schat aan ervaring! 

Ons landgoed wordt in de feestmaanden ondergedompeld in winterse sferen. Verlichting buiten, knisperende vuurkorven en seizoensgeuren verspreiden zich door de locatie. Met een warm welkom zorgen wij voor de perfecte setting voor een spraakmakend winterevent. Van kerstborrel tot personeelsfeest en van een heerlijk gangen-diner tot aan nieuwjaarsreceptie…Voor iedere vorm van samenzijn kunt u bij ons terecht.

BEKIJK ONZE BROCHURE VOOR ONZE MOGELIJKHEDEN TIJDENS DE FEESTMAANDEN ⇐

EINDELOZE MOGELIJKHEDEN

Bij ons vindt u voor elke gelegenheid een passende ruimte. Op het landgoed bevinden zich twee locaties; het landhuis en het koetshuis. Elk met een eigen stijl en karakter.
Neem ons mee in de inhoud en doelgroep en wij denken mee aan de invulling en ontzorgen u waar gewenst. We werken nauw samen met diverse vaste partners. Samen met hen kunnen wij alles voor u regelen: eten, drinken, licht, geluid, decor, vervoer, muziek, activiteiten, aankleding en meer. Wij verzorgen het! 
U heeft één vaste en ervaren contactpersoon, van voortraject tot en met evaluatie. Wij kunnen een deel van de organisatie op ons nemen of de totale regie in handen nemen. Laat ons u ontzorgen!

Daarom uw event op Landgoed Brakkesteyn in Nijmegen

  • 2 Erfgoedlocaties op het landgoed met eigen karakter en stijl
  • Sfeervolle en groene omgeving
  • Gratis parkeerplekken, goed bereikbaar
  • Aangekleed in de winterse sferen
  • Ontzorgen & denken mee 

CENTRAAL GELEGEN, GOED BEREIKBAAR

Landgoed Brakkesteyn ligt in Nijmegen, nabij het Radboud UMC en is goed bereikbaar. 
Onze locatie beschikt over voldoende gratis parkeerplekken voor uw gasten.