fbpx

mogelijkheden voor jullie bruiloft

De mogelijkheden voor jullie bruiloft zijn oneindig op Landgoed Brakkesteyn. Met twee verschillende locaties, een groot stadspark en een schat aan historie is Brakkesteyn een trouwlocatie met karakter. Het Landhuis en Koetshuis kennen elk een eigen sfeer bieden jullie eindeloze mogelijkheden.

binnen en buitenlocatie en mooi in ieder seizoen!

Landgoed Brakkesteyn is een sfeervolle locatie om zowel binnen als buiten te trouwen en mooi in elk seizoen! Beide terrassen hebben een eigen karakter en we hebben een groot weideveld met eeuwenoude eikenbomen waaronder getrouwd kan worden.Ook binnen bieden wij een scala aan mogelijkheden voor zowel hetKoetshuis als het Landhuis. Op basis van de weersvoorspelling zijn wij flexibel om op het laatste moment wijzigingen aan te brengen.

Trouwen in de winter? Een aanrader! Knapperende vuurkorven, marshmallows, glühwein, knusse plekjes, wollige dekens en kaarsjes… Wij zorgen voor een intieme en warme setting!

arrangementen en best wedding deal

Voor jullie bruiloft op Landgoed Brakkesteyn hebben we een speciale ‘best wedding deal arrangement’ samengesteld, een volledige verzorgde bruiloft. Natuurlijk kunnen jullie ook losse arrangement kiezen en zelf jullie gehele bruiloft samenstellen.

Vind alle informatie over onze arrangementen en best wedding deal in onze trouwbrochure

IMPRESSIE