fbpx

TROUWLOCATIE LANDGOED BRAKKESTEYN IN NIJMEGEN – een buitengewone bruilofT

Landgoed Brakkesteyn is een buitengewone trouwlocatie in een stadspark in Nijmegen. Op het landgoed bevinden zich twee prachtige monumentale locaties – het koetshuis en het landhuis – met elk een eigen uitstraling en sfeer. Niet zomaar een trouwlocatie dus.

Het landgoed kent een rijke geschiedenis en bevindt zich in een prachtige omgeving. Hier kunnen jullie trouwen in elk seizoen. Een unieke en rustige plek in Nijmegen waar de landelijke omgeving perfect wordt gecombineerd met moderne faciliteiten. Ons landgoed biedt jullie alles voor de perfecte dag!
Landgoed Brakkesteyn is het ‘broertje’ van Mariënhof Amersfoort, in 2017 uitgeroepen tot ‘Beste Trouwlocatie van Nederland’. Jullie zijn dus in goede handen.

ONDERSCHEIDENDE SERVICE op de trouwlocatie

Ons team bestaat uit gedreven en enthousiaste mensen die met hun ervaring precies weten waar een goede trouwlocatie aan moet voldoen. Zo zit bijzondere service op hoog niveau in onze genen. Onze chef-kok werkt met verse producten en de bediening wordt bij ons op exclusieve wijze uitgevoerd; onze gerechten presenteren wij altijd op bijzondere wijze.

Met onze ervaring denken wij graag met jullie mee over de invulling van jullie dag en kunnen wij binnen elk budget iets bijzonders bieden om jullie bruiloft onvergetelijk te maken.

Zijn jullie nieuwsgierig naar onze locatie of de service? Op de volgende data nemen wij deel aan de Open Top Trouw Locatie Route en staan onze deuren wagenwijd voor jullie open:

  • Zondag 25 juni 2023
  • Zondag 24 september 2023
  • Zondag 19 november 2023

feestlocatie in nijmegen

BIJZONDERE GASTVRIJHEID

Wij bieden jullie en jullie gasten warme gastvrijheid. Verrassen, verzorgen en verbinden zijn onze uitgangspunten voor ieder evenement. Met ons team en onze partners ontzorgen wij jullie volledig en kunnen wij alles voor jullie regelen.

BEGELEIDING

Vanaf de eerste kennismaking werken jullie met één vaste en ervaren contactpersoon, van voortraject tot en met evaluatie. Wij kunnen een deel van jullie bruiloft verzorgen of de totale regie in handen nemen. Wij denken graag mee over de perfecte invulling die bij jullie past.