Loading...
Trouwen in ons landhuis 2018-01-18T10:45:46+00:00

Trouwen in ons landhuis

Het statige landhuis uit 1865 is in barokstijl ingericht met een vleugje Franse nonchalance.

Het landhuis bestaat uit verschillende binnenruimtes en een terras. Deze ruimtes zijn afzonderlijk van elkaar te gebruiken, maar ook als geheel. Aan de hand van uw wensen maken we een passend voorstel. U kunt foto’s maken op het prachtige landgoed of in de aangrenzende botanische tuin Hortus Arcadië.

Een trouwdag van A tot Z.

Een dag om nooit te vergeten, daar gaat het om. Wij zullen alles in het werk stellen om jullie dag onvergetelijk te maken. Een voorbeeld ter inspiratie!

14:00 uur Ontvangst

De toegangspoort van het Landgoed Brakkesteyn met de prachtige oprijlaan zijn het decor voor de ontvangst van uw gasten en uw aankomst bij het landhuis. Er zijn verschillende mogelijkheden en aankomstscenario’s uit te werken.

We starten met uw gasten een kopje koffie en thee aan te bieden.

15:00 uur Huwelijksceremonie

Hierna is het grote moment daar: het jawoord! De Serre biedt de mogelijkheid om de huwelijksceremonie in intieme sfeer te laten plaatsvinden met zicht op het landgoed en het monumentale koetshuis. Als de weersomstandigheden het toelaten kan de huwelijksceremonie ook op het terras  met de Plataan plaatsvinden. Het terras is geheel afsluitbaar en geeft daardoor een besloten en exclusieve sfeer en beschikt over een eigen geluidsinstallatie voor het afspelen van de vooraf gemaakte muziekkeuze.

16:00 uur Receptie

Tijd om een toost uit te brengen op uw huwelijk met een sprankelend glas Prosecco of Champagne en een bruidstaart.  Tijdens de borrel kan er genoten worden van een lekker aperitief en amuses.

19:00 uur Trouwdiner

Het trouwmenu is een belangrijk onderdeel van de trouwdag. Daarna staat er een prachtig gedekte dinertafel klaar. Restaurant BEAU geeft graag advies over het samenstellen van het menu, of het nu gaat om toegankelijke hapjes, een heerlijk buffet, een Walking Dinner, een barbecue of een exclusief 5-gangen diner. Graag bespreken we met u de verschillende mogelijkheden.

21:00 uur Trouwfeest

In de imposante bovenruimte met bar barst ’s avonds het feest los. Een swingende feestband of een DJ, heerlijke drankjes en een mooie hapjes zorgen voor een daverend slot van de dag.

01:00 Overnachten in bruidssuite

Bij een bijzondere trouwdag behoort de huwelijksnacht één uit duizenden te zijn. Dit kan in de bruidssuite, de voormalige woning van de stalknecht op de begane grond van het koetshuis. De authentieke sfeer van weleer is er nog, nu met alle luxe die bij een bruidssuite past. De stalknecht is er niet meer, bij hem moesten de kleinste dingen tot in de puntjes zijn verzorgd. Onze medewerkers zijn moderne opvolgers, de “groomsmen” van de 21ste eeuw.

Onze partners

Om uw trouwdag helemaal tot een succes te maken werken wij samen met gespecialiseerde partners.

Onze partners

Om uw trouwdag helemaal tot een succes te maken werken wij samen met gespecialiseerde partners.

Een vrijblijvende offerte?

Het aanvragen van een offerte bij Landgoed Brakkesteyn is zeer eenvoudig. U geeft hier naast aan welke wensen u wilt afnemen en voer enkele persoonlijke gegevens in. Nadat wij uw gegevens hebben ontvangen ontvangt u, per e-mail, uw offerte op maat.

Weet dat wij werken met een minimale omzetgarantie. Klik op onderstaande button voor een overzicht.

OMZETGARANTIE VOOR (BESLOTEN) GROEPEN
Bekijk een voorbeeld offerte?

Bij vragen kunt u uiteraard ook contact opnemen met ons, via onderstaande gegevens:

Landgoed Brakkesteyn

Driehuizerweg 285
6525 PL Nijmegen

+31(0)24 355 39 49
info@restaurant-beau.nl