Loading...
Trouwen in ons koetshuis 2018-01-18T10:44:52+00:00

Trouwen in ons koetshuis

Het authentieke koetshuis anno 1916, met de paardenstallen en Franse tuin met gazon, is dé plaats om elkaar ‘buiten’ het ‘jawoord’ te geven. U kunt foto’s maken op het prachtige landgoed of in de aangrenzende botanische tuin Hortus Arcadië.

Een trouwdag van A tot Z.

Een dag om nooit te vergeten, daar gaat het om. Wij zullen alles in het werk stellen om jullie dag onvergetelijk te maken. Een voorbeeld ter inspiratie!

14:00 uur Ontvangst

De toegangspoort van het Landgoed Brakkesteyn met de prachtige oprijlaan zijn het decor voor de ontvangst van uw gasten en uw aankomst bij het landhuis. Er zijn verschillende mogelijkheden en aankomstscenario’s uit te werken.

We starten met uw gasten een kopje koffie en thee aan te bieden. Het genieten kan beginnen. Een dag om nooit te vergeten!

15:00 uur Huwelijksceremonie buiten

Hierna is het grote moment daar: het jawoord! De exacte plaats van de ceremonie zal in overleg met u worden vastgesteld, dit kan aan de voor- of achterzijde van het koetshuis. Er zijn bij het koetshuis zowel binnen als buiten diverse opstellingen mogelijk, voor zowel grote als kleine ceremonies. Wij kunnen u ook adviseren en leuke tips geven. Het is al weer bijna traditie dat veel huwelijken worden voltrokken onder het bladerdak van de 4 monumentale beuken. En dat in Franse sfeer, bijvoorbeeld met een prieeltje en uw gasten op witte stoeltjes. De rode of witte loper maakt het compleet en onvergetelijk mooi.

Maar wat te doen als het weer niet helemaal meewerkt. Ook dan creëren wij met stijlvolle stretchtenten een sfeervolle en onvergetelijke ervaring op uw trouwdag.

16:00 uur Receptie

Tijd om een toost uit te brengen op uw huwelijk met een sprankelend glas Prosecco of Champagne en een bruidstaart. Tijdens de borrel kan er genoten worden van een lekker aperitief en amuses.

19:00 uur Trouwdiner

Het menu is een belangrijk onderdeel van de trouwdag. Restaurant BEAU geeft graag advies over het samenstellen van het menu, of het nu gaat om toegankelijke hapjes, een heerlijk (Toscaans) buffet, een Walking Dinner of een barbecue. Graag bespreken we met u de mogelijkheden voor een trouwmenu.

21:00 uur Trouwfeest

In het koetshuis met bar barst ’s avonds het feest los. Een swingende feestband of een DJ, heerlijke drankjes en een mooie hapjes zorgen voor een daverend slot van uw dag!

01:00 Overnachten in bruidssuite

Bij een bijzondere trouwdag behoort de huwelijksnacht één uit duizenden te zijn. Dit kan in de bruidssuite, de voormalige woning van de stalknecht op de begane grond van het koetshuis. De authentieke sfeer van weleer is er nog, nu met alle luxe die bij een bruidssuite past. De stalknecht is er niet meer, bij hem moesten de kleinste dingen tot in de puntjes zijn verzorgd. Onze medewerkers zijn moderne opvolgers, de “groomsmen” van de 21ste eeuw.

Onze partners

Landgoed Brakkesteyn zou nergens zijn zonder de samenwerking met een aantal gedegen partners.
Graag stellen wij deze ook aan u voor.

Onze partners

Landgoed Brakkesteyn zou nergens zijn zonder de samenwerking met een aantal gedegen partners.
Graag stellen wij deze ook aan u voor.

Een vrijblijvende offerte?

Het aanvragen van een offerte bij Landgoed Brakkesteyn is zeer eenvoudig. U geeft hier naast aan welke wensen u wilt afnemen en voer enkele persoonlijke gegevens in. Nadat wij uw gegevens hebben ontvangen ontvangt u, per e-mail, uw offerte op maat.

Weet dat wij werken met een minimale omzetgarantie. Klik op onderstaande button voor een overzicht.

OMZETGARANTIE VOOR (BESLOTEN) GROEPEN
Bekijk een voorbeeld offerte?

Bij vragen kunt u uiteraard ook contact opnemen met ons, via onderstaande gegevens:

Landgoed Brakkesteyn

Driehuizerweg 285
6525 PL Nijmegen

+31(0)24 355 39 49
info@restaurant-beau.nl