fbpx

ONLINE THUISPROEVERIJ NIJMEGEN

Na het succes van de eerdere edities brengt Landgoed Brakkesteyn momenteel deze online hit naar jouw huiskamer. Al vele wijnliefhebbers uit de regio gingen je voor. De eerstvolgende editie staat gepland op zaterdag 17 april.

In samenwerking met awardwinning wijnbar Zuster Margaux verzorgt het Landgoed smaakvolle online thuisproeverijen. Je proeft ‘blind’ een selectie topwijnen. Het pakket bevat wijnen met nummers in plaats van etiketten.Tijdens de proeverij kun je via de livechat direct al je vragen stellen aan de sommeliers en uiteraard maken ze tijdens de proeverij bekend welke wijnen je hebt geproefd. Lekkere bites zullen niet ontbreken. De gezelligste borrel op afstand!

KIJK HIER DE THUISPROEVERIJ VAN ZATERDAG 20 MAART TERUG

PROEVERIJ ZATERDAG 17 APRIL – VAN NEDERLANDSE BODEM

Omdat het voor veel Nederlandse ondernemers een lastige tijd is, hebben we besloten dat deze thuisproeverij volledig in het teken staat van de Nederlandse bodem. We blijven letterlijk en figuurlijk in eigen land, steunen de Nederlandse wijnboeren en gaan ervaren dat er zoveel moois van eigen land te proeven is.

Datum
zaterdag 17 april om 20.00 uur (duurt 1 tot 1,5 uur)

Inhoud en kosten proeverij
:
– Bevat 5 flesjes wijn (250 ml) die je blind proeft. Noten, olijven, hammen en kazen.
– Prijs bedraagt 29,50 per persoon. Het pakket is per twee personen te bestellen. De prijs van het pakket bedraagt dus € 59,00 (exclusief, 2,50 boekingskosten).
Let op: de prijs van deze proeverij ligt net iets hoger dan de reguliere proeverij vanwege de exclusiviteit van Nederlandse wijnen.

Extra bij te bestellen:
Alcoholvrij arrangement € 17,50 (meer informatie verder op de pagina)
– Zoet van BUUF in de Serre € 12,95

Ophaalinformatie:
Je kunt je pakket ophalen op vrijdag 16 april tussen 16.00 uur en 19.00 uur. Je haalt je pakket op bij Landgoed Brakkesteyn, Driehuizerweg 285 Nijmegen. Neem je legitimatie mee (of foto van ID voor wie je het pakket ophaalt).

BESTELLEN

VRAAG & ANTWOORD

Waar volg ik de proeverij?
Live via de website volg je onze proeverij. Op de dag van de proeverij komt op deze pagina een link te staan die je direct doorverwijst naar de livestream!

Kan ik de proeverij ook later terugkijken?
Ja! Via deze pagina is de video nog tenminste een week terug te kijken.

Kun je het pakket ook voor 3 personen bestellen?
Nee, de proeverij is alleen per 2 personen te bestellen.

Ik wil heel graag een proeverij pakket bestellen, maar ik kan het pakket niet ophalen binnen het opgegeven tijdsbestek. Ook niemand in mijn directe omgeving is beschikbaar. Wat nu?
Als je het pakket echt niet kunt ophalen binnen dit tijdsbestek kun je ons een mail sturen. Dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Kan ik meedoen met de proeverij als ik geen alcohol drink?
Ja! We bieden namelijk de mogelijkheid om het thuisproeverij pakket uit te breiden met een alcoholvrij arrangement. De sommeliers hebben 3 alcoholvrije wijnen van zeer hoge kwaliteit geselecteerd. Deze wijnen worden voornamelijk in Michelin restaurants geschonken en zullen voor een zeer aangename verrassing zorgen! Het arrangement bestel je bovenop het thuisproeverij pakket en is alleen in combinatie met de thuisproeverij te bestellen. Prijs bedraagt € 17,50 euro per alcoholvrij arrangement.