fbpx

BUURTBORREL NIJMEGEN

Na het succes van de eerdere edities brengt Landgoed Brakkesteyn momenteel deze online hit naar jouw huiskamer. Bemachtig snel jouw proeverijpakket voor een heerlijke beleving op zaterdag 20 maart. Al vele wijnliefhebbers uit de regio gingen je voor.

BEKIJK HIER DE THUISPROEVERIJ VAN 27 FEBRUARI TERUG

OVER DE WIJNPROEVERIJ

In samenwerking met awardwinning wijnbar Zuster Margaux verzorgt het Landgoed smaakvolle online thuisproeverijen. Je proeft ‘blind’ een selectie topwijnen. Het pakket bevat namelijk wijnen met nummers in plaats van etiketten. Dat is pas echt samen proeven en beleven! Tijdens de proeverij kun je via de livechat direct al je vragen stellen aan de sommeliers en uiteraard maken ze tijdens de proeverij bekend welke wijnen je hebt geproefd. Natuurlijk zullen lekkere bites niet ontbreken. De gezelligste buurtborrel op afstand!

PROEVERIJ ZATERDAG 20 MAART
’PROEF DE LENTE’ EDITIE

DATUM PROEVERIJ
Zaterdag 20 maart om 20.00 uur (duurt 1 tot 1,5 uur)

OVER DEZE EDITIE
Zaterdag 20 maart, de eerste dag van de lente! Wat zijn we toe aan wijn in de zon! De voorbereidingen voor het terras van wijnbar Zuster Margaux zijn in volle gang en tijdens deze thuisproeverij gaan we blind op zoek naar de terras toppers voor 2021. De sommeliers hebben een selectie van wijnen gemaakt waar je direct een zonnig gevoel bij krijgt.

STANDAARD INHOUD PROEVERIJ
5 flesjes wijn (250 ml) die je blind proeft
Noten, olijven, hammen en kazen.

EXTRA BIJ TE BESTELLEN
Zoet van BUUF in de Serre – € 12,95
Alcoholvrij arrangement (meer info bij vraag & antwoord) – € 17,50

OPHAALINFORMATIE
Ophaallocatie in Nijmegen is Landgoed Brakkesteyn. Adres: Driehuizerweg 285, Nijmegen. Neem je legitimatie mee (of foto van ID voor wie je het pakket ophaalt).Ophaalmomenten:
Ophaalmoment: vrijdag 19 maart tussen 16.00 uur – 19.00 uur

NIEUW: Je kunt ook het pakket laten thuisbezorgen, de verzendkosten bedragen € 6,75. (bestelmogelijkheid tot dinsdag 16 maart 12.00 uur)

Prijs proeverij pakket
De prijs bedraagt € 24,50 per persoon. Het proeverij pakket is per twee personen te bestellen. De prijs van het pakket bedraagt dus € 49,00*.
* exclusief € 2,50 boekingskosten

BESTELLEN PROEVERIJ 20 MAART

 

VRAAG EN ANTWOORD

 1. Waar volg ik de proeverij?
  Live via de website volg je onze proeverij. Op de dag van de proeverijkomt op deze pagina een link te staan die je direct doorverwijst naar de livestream!
 2. Kan ik de proeverij ook later terugkijken?
  Ja! Via deze pagina is de video nog tenminste een week terug te kijken.

 3. Kun je het pakket ook voor 3 personen bestellen?
  Nee, de proeverij is alleen per 2 personen te bestellen.

 4. Ik wil heel graag een proeverij pakket bestellen, maar ik kan het pakket niet ophalen binnen het opgegeven tijdsbestek. Ook niemand in mijn directe omgeving is beschikbaar. Wat nu?
  Als je het pakket echt niet kunt ophalen binnen dit tijdsbestek kun je ons een mail sturen. Dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden. Sinds kort bieden we ook de mogelijkheid het pakket te laten thuisbezorgen via pakketdienst PostNL. De verzendkosten bedragen € 6,75.

 5. Kan ik meedoen met de proeverij als ik geen alcohol drink?
  Ja! We bieden namelijk de mogelijkheid om het thuisproeverij pakket uit te breiden met een alcoholvrij arrangement. De sommeliers hebben 3 alcoholvrije wijnen van zeer hoge kwaliteit geselecteerd. Deze wijnen worden voornamelijk in Michelin restaurants geschonken en zullen voor een zeer aangename verrassing zorgen!

  Het arrangement bestel je bovenop het thuisproeverij pakket en is alleen in combinatie met de thuisproeverij te bestellen. Prijs bedraagt € 17,50 euro per alcoholvrij arrangement.