OVER RESTAURANT BEAU

Op Landgoed Brakkesteyn, in het landhuis, bevindt zich restaurant BEAU. Vanuit het restaurant kijkt u uit op de groene omgeving van het park, mooi in ieder seizoen. In de donkere maanden geniet u van de warme setting, de knusheid en het sfeervolle uitzicht op het uitgelichte koetshuis. In de zomer biedt het terras een oase van rust en een prachtig uitzicht op het groene park. Van dinsdag tot en met zondag staat het team voor u klaar.

KOERSWIJZIGING, JULI 2019

Landgoed Brakkesteyn heeft gekozen voor een koerswijziging en gaat zich voortaan volledig richten op groepen van 250 tot 12 personen. Dat betekent dat restaurant Beau nog tot en met zondag 21 juli haar deuren geopend heeft. Lees hierover meer in de nieuwsbrief.

Beau verwelkomt u graag om nog eenmaal  -in het restaurant of op het mooie terras- te genieten van de klassieke gerechten zoals oesters, carpaccio, kreeft, zeetong of chateaubriand. Of kies voor het verrassingsmenu van de Chef. Voor deze weken extra scherp geprijsd; een 4-gangen voor de prijs van 3 of 5-gangen voor de prijs van 4! Bekijk de menukaart.

De openingstijden van Beau zijn de komende twee weken zijn als volgt:

  • 9 t/m 14 juli geopend vanaf 12.00 uur
  • 15 juli gesloten
  • 16-19 juli geopend vanaf 16.00 uur (ivm vierdaagse)
  • 20 en 21 juli vanaf 12.00 uur