Loading...
Restaurant Beau 2018-07-02T10:14:11+00:00

Restaurant Beau

Wij verwelkomen u graag bij Restaurant BEAU. Samen met ons team verkennen wij iedere dag de wensen van gasten en combineren deze met passende wijnen en spijzen.

De Franse keuken is ambitieus, klassiek met Aziatische invloeden. Geïnspireerd door de seizoenen en gedreven door nieuwe combinaties serveren wij uw lunch of diner op het overdekte en verwarmde terras, zolang de weersomstandigheden het toelaten. BEAU ademt een ongedwongen sfeer met een vleugje Parijse nonchalance. De stijlvolle ruimtes kunnen op maat worden gecombineerd tot ideale plek voor uw receptie, lunch, diner en of feest.

U vindt Restaurant BEAU op nog geen 10 minuten van het centrum van Nijmegen in de ‘achtertuin’ van de Radboud Universiteit en het St Radboud Ziekenhuis.

Lunchen

Culinair verwend worden met een BEAU daglunch?

De Chef-kok maakt u deelgenoot van zijn liefde voor lekker eten en mooie wijnen. Tijdens de lunch worden dezelfde gerechten geserveerd als tijdens het diner. Geliefd is de Chef’s 2 gangen lunch met een menu afgestemd op de seizoenen. Natuurlijk bieden wij de mogelijkheid om per gang een vegetarische gerecht te kiezen.

Dineren

Met respect voor de seizoenen wordt met pure ingrediënten gepaard met mooie wijnen een smaakbeleving gecreëerd. U kunt in een ongedwongen sfeervolle ambiance met een Parijs tintje genieten van de Franse keuken.

Gelegen in het mooie Park Brakkenstein met schitterend uitzicht op het Koetshuis beschikt restaurant Beau over het juiste décor voor een onvergetelijke avond.

Private dining

De privacy van een huiskamer gecombineerd met het gemak van een restaurant. Dat is wat Private Dining biedt. De perfecte locatie voor mensen die niet gestoord of herkend willen worden maar in besloten gezelschap willen dineren.

Restaurant BEAU beschikt over diverse stijlvolle ruimtes, de kleinste ruimte (Salon) op de begane grond biedt plaats aan maximaal 14 personen. Alle ruimtes zijn in te richten naar uw wensen.

Nu direct online reserveren!

Reserveren doet u simpel en online. Maak achtereenvolgens een keuze voor een datum, het aantal personen en het tijdstip.

Let op : keuzes in het wit gedrukt zijn mogelijk, keuzes in het grijs zijn online helaas niet meer mogelijk.

Na het invoeren van uw keuzes klikt u op “Volgende stap”.

Restaurant Beau

Driehuizerweg 285
6525 PL Nijmegen

+31(0)24 355 39 49
info@restaurant-beau.nl

Direct reserveren!

Reserveren doet u simpel en door ons nu direct te bellen.

Restaurant Beau

Driehuizerweg 285
6525 PL Nijmegen

+31(0)24 355 39 49
info@restaurant-beau.nl