fbpx

RE-CONNECT PRIVATE DINING

Omdat wij heel graag weer willen doen wat we het liefste doen, verzorgen wij nu met passie Re-Connect Private Dining: op een verantwoorde manier elkaar weer in het echt ontmoeten en samenkomen.

De huidige beperkingen hebben onze creativiteit vergroot en met onze Re-Connect Private Dining maken wij het mogelijk om weer met elkaar te dineren. Uiteraard met de kwaliteit en professionele gastvrijheid die u van ons gewend bent.

In ons informatiedocument vindt u twee dineropties, voor een 3-gangen of 4-gangen menu. Daarnaast leest u wat u van ons kunt verwachten, maar ook wat wij van u en uw gasten verwachten. Veilig samenzijn doen we tenslotte samen! Ook proberen wij in dit document al zoveel mogelijke vragen voor u te beantwoorden in ‘Vraag en Antwoord’.

TOELICHTING CAPACITEIT

Onder normale omstandigheden kunt u bij ons vanaf 12 personen terecht voor een diner. Andere tijden vragen echter om andere producten. Re-Connect Private Dining heeft voor ons als doel om meer dan 3 personen buiten het eigen gezin weer opnieuw samen te laten komen.
Daarom verwelkomen we nu in deze setting en periode gezelschappen vanaf 4 personen.

INFORMATIEDOCUMENT

Download ons informatiedocument hieronder