fbpx

RE-CONNECT ARRANGEMENTEN

Omdat wij heel graag weer willen doen wat we het liefste doen, verzorgen wij nu met passie Re-Connect Events. Deze bieden u de mogelijkheid om op een verantwoorde manier elkaar weer in het echt ontmoeten. De huidige beperkingen hebben onze creativiteit vergroot en met onze Re-Connect arrangementen maken wij het mogelijk om weer samen te komen met de kwaliteit en professionele gastvrijheid die u van ons gewend bent.

Genietend van een veilige, groene en gezonde omgeving. Of u nu iets wilt vieren met familie/vrienden tijdens een borrel of barbecue of zakelijk wilt samenkomen tijdens een vergadering of informele borrel. Bij ons is het mogelijk!
Bekijk hieronder de speciale re-connect arrangementen die wij voor u hebben samengesteld!

Private dining

Geniet met elkaar van een heerlijk onbezorgd diner! Momenteel kunt u bij ons al vanaf 4 personen terecht. U heeft de keuze uit twee verschillende arrangementen, een 3-gangen of een 4-gangen menu. Geniet van de culinaire kwaliteiten van onze chef-kok en zijn enthousiaste keukenbrigade. Altijd gevarieerd en met de smaken van het seizoen. Voor ieder gezelschap bieden wij een passende setting en ruimte. Bij mooi weer is ook buiten dineren mogelijk!

BORREL

Heeft u iets te vieren en zoekt u een groene en ruime omgeving om op een verantwoorde manier samen te komen? Bij ons kunt u al vanaf 12 personen reserveren voor een onbezorgde borrel met goede bites. U heeft de keuze uit twee verschillende borrelarrangementen. Uiteraard kunnen we rekening houden met eventuele dieetwensen.

MEETING

Zoekt u een vergaderruimte en een passende omgeving om weer op een veilige en rustige manier samen te komen? Op Landgoed Brakkesteyn kunt u onbezorgd vergaderen. We hebben diverse maatregelen genomen en bieden de voordelen van het stadspark. U heeft zelfs de optie om met uw gezelschap te picknicken als lunchbreak. We bieden een dagdeel of dagarrangement die van alle gemakken is voorzien. U kunt bij ons al vanaf 4 personen terecht.

BARBECUE

Wilt u met een gezelschap genieten van een onbezorgde barbecue in een ruime en groene omgeving? U kunt onze barbecue al reserveren vanaf 12 personen! We hebben een speciaal arrangement samengesteld waarbij er voor ieder wat wils te vinden is. Bij mooi weer buiten en bij minder weer onder de luifels of in één van onze ruimtes. Geniet onbezorgd van elkaars gezelschap van de culinaire kwaliteiten van onze chef-kok en zijn keukenbrigade. We hebben aan alles gedacht!