fbpx

RE-CONNECT BORREL

Omdat wij heel graag weer willen doen wat we het liefste doen, verzorgen wij nu met passie Re-Connect Borrels: op een verantwoorde manier elkaar weer in het echt ontmoeten en samenkomen.

De huidige beperkingen hebben onze creativiteit vergroot en met onze Re-Connect Borrels maken wij het voor u mogelijk om weer samen te komen. Uiteraard met de kwaliteit en professionele gastvrijheid die u van ons gewend bent. Genietend van een veilige, groene en gezonde omgeving! Of u nu iets wilt vieren met familie/vrienden of zakelijk wilt samenkomen tijdens een informele borrel. Bij ons is het mogelijk!

In ons informatiedocument vindt u twee verschillende borrelopties. Daarnaast leest u meer wat u van ons kunt verwachten, maar ook wat wij van u en uw gasten verwachten. Veilig samenzijn doen we tenslotte samen! Ook proberen wij in dit document al zoveel mogelijke vragen voor u te beantwoorden in ‘Vraag en Antwoord’. Neem gerust contact met ons op wanneer u nog andere vragen hebt.

 

TOELICHTING CAPACITEIT

Re-Connect Borrels hebben voor ons als doel om onze gasten weer samen te laten komen. We verwelokomen nu in deze setting en periode gezelschappen voor borrels vanaf 12 personen.

INFORMATIEDOCUMENT

Download ons informatiedocument hieronder