fbpx

RE-CONNECT BARBECUE

Omdat wij heel graag weer willen doen wat we het liefste doen, verzorgen wij nu met passie Re-Connect Barbecues: op een verantwoorde manier elkaar weer in het echt ontmoeten en samenkomen tijdens een heerlijke en compleet verzorgde barbecue.

De huidige beperkingen hebben onze creativiteit vergroot en met onze Re-Connect Barbecues maken wij het mogelijk om weer samen te komen. Uiteraard met de kwaliteit en professionele gastvrijheid die u van ons gewend bent. Genietend van een veilige, groene en gezonde omgeving. Of u nu iets wilt vieren met familie/vrienden of met uw bedrijf/afdeling informeel wilt samenkomen tijdens een heerlijke en compleet verzorgde barbecue.Bij ons is het mogelijk!

In ons informatiedocument vindt u een speciaal samengesteld barbecue arrangement. Daarnaast leest u meer wat u van ons kunt verwachten, maar ook wat wij van u en uw gasten verwachten. Veilig samenzijn doen we tenslotte samen! Ook proberen wij in dit document al zoveel mogelijk vragen voor u te beantwoorden in ‘Vraag en Antwoord’.

TOELICHTING CAPACITEIT

Re-Connect Borrels heeft voor ons als doel om onze gasten weer samen te laten komen. Daarom verwelkomen we nu in deze setting en periode gezelschappen voor borrels vanaf 12 personen.

INFORMATIEDOCUMENT

Download ons informatiedocument hieronder