fbpx

VERZORG UW PROMOTIEBORREL OP LANDGOED BRAKKESTEYN IN NIJMEGEN

Bent u net gepromoveerd of organiseert u een promotieborrel voor iemand anders? Onze prachtige evenementenlocatie ligt vlakbij Radboud UMC in Nijmegen en biedt vele mogelijkheden voor mooie promotieborrels en recepties. Wij adviseren u hier graag over!

EEN PROMOTIEBORREL OP EEN BIJZONDERE PLEK

Landgoed Brakkesteyn is een locatie die uw gasten zeker niet snel zullen vergeten. Het biedt u een oase van rust en een warme setting. De locaties – het Landhuis en het Koetshuis – kennen meerdere sfeervolle ruimtes en fijne terrassen om samen te komen. Groots of intiem, binnen of buiten, een luxe of landelijke omgeving, bij ons kan het allemaal en zijn de mogelijkheden eindeloos.

Wanneer u voor het Landhuis kiest, heeft u de keuze uit stijlvolle ruimtes. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van Bar in combinatie met de Serre. Of kijk eens naar de Herenkamer en Collegekamer.
Het Koetshuis heeft een meer landelijke uitstraling en biedt met de sfeervolle stretchtenten de mogelijkheid om samen te komen met een grote groep. Van deze locatie maakt u altijd exclusief gebruik!

borrel-toost-promotie

ETEN & DRINKEN VAN HOGE KWALITEIT

Onze chef-kok en zijn keukenbrigade kunnen werkelijk alles verzorgen voor uw promotieborrel! Van culinaire amuses tot eventueel een aansluitend gangen-diner of walking dinner. Ons team kookt op topniveau en is uiterst creatief! Met een select groepje dineren aansluitend aan uw promotieborrel? Bij ons kunt u al dineren vanaf 12 personen!

WE DENKEN GRAAG MET U MEE

Ons ervaren en enthousiaste team staat voor persoonlijke aandacht en heeft een passie voor gastvrijheid. Ze adviseert u graag over de mogelijkheden voor uw promotieborrel en denkt waar nodig mee in de invulling. Wilt u meer informatie ontvangen? Bekijk de website of neem contact met ons op!

Serre

Multifunctionele ruimte met hoge raampartijen en uitzicht op het park

De Serre is een fijne ruimte met veel daglicht en grote raampartijen. De ruimte is gelegen op de begane grond en makkelijk toegankelijk. Vanuit de Serre kunnen de deuren naar het terras open, ideaal voor een event in de zomermaanden. De Serre biedt een heerlijk uitzicht op het park en het Koetshuis, mooi in ieder seizoen! Combineer de ruimte gemakkelijk met de Bar.

Bar

Stijlvol en warme ruimte met sfeervolle bar 

Onze bar is een ruime zaal en gelegen op de begane grond van het Landhuis. De ruimte brengt een warme en gezellige sfeer en leent zich perfect voor diverse vormen van samenzijn. De ruimte is geschikt voor maximaal 60 personen voor een feest of borrel. De Bar is goed te combineren met de Serre. 

Voorkamer

Een knusse en warme ruimte met voldoende daglicht

De Voorkamer is een kleinere ruimte met veel sfeer en warmte. Door de hoge ramen biedt deze ruimte naast voldoende daglicht ook uitzicht op de groene omgeving. De Voorkamer kan goed gecombineerd worden met de Bar. Deze ruimte leent zich perfect voor recepties en kleine diners. 

Landhuis begane grond

Veelzijdige en sfeervolle ruimtes met groot terras, perfect in ieder seizoen

Een combinatie van de Serre, Bar en Voorkamer

De begane grond van het Landhuis leent zich perfect voor iedere vorm van samenzijn. Een grote lichte serre, een vaste bar en aansluitend een groot buitenterras zijn gelegen op de begane grond. De ruimtes zijn allemaal gelijkvloers en daardoor goed bereikbaar. De karakteristieke stijl en warme kleuren zorgen voor een sfeervolle setting.

Herenkamer

Zaal met vele mogelijkheden

Of u nu op zoek bent naar een zaal voor een vergadering, een lunch of juist een receptie of feest: Onze Herenkamer is veelzijdig en biedt u vele mogelijkheden. De zaal is recent helemaal gerestyled en van alle gemakken voorzien. Deze zaal biedt uitzicht op het groene landgoed en het Koetshuis. De hoge ramen zorgen voor voldoende licht en prachtig uitzicht. Deze zaal kan worden afgesloten voor privacy voor uw gezelschap. In deze zaal is een bar aanwezig.

Wij adviseren de Herenkamer voor > Vergadering, presentatie, diner, receptie en feest.

Collegekamer

MODERNE EN VEELZIJDIGE RUIMTE MET COMFORT EN PRIVACY

Deze veelzijdige ruimte is gelegen op onze eerste etage en kan makkelijk worden gecombineerd met de Herenkamer. Het is een praktische ruimte met een moderne en warme inrichting. De diverse opstellingen bieden verschillende mogelijkheden in capaciteit. Deze zaal kan worden afgesloten van de andere zalen voor uw privacy.

Wij adviseren de Collegekamer voor > Vergadering, Presentatie, Diner, Receptie en feest.

.

Landhuis eerste etage

Een sfeervolle etage met vele mogelijkheden 

Een combinatie van de Herenkamer, Collegekamer & Middenkamer

Wanneer u kiest voor een bijeenkomst op de gehele etage bieden onze ruimtes u vele mogelijkheden. De zalen zijn door middel van deuren makkelijk af te sluiten of juist bij elkaar te betrekken. Van diner tot receptie of feest: op deze net gerestylede verdieping is van alles mogelijk!

Wij adviseren de eerste etage voor > vergadering, presentatie, diner, receptie en feest.

Salon

Sfeervolle salon

De salon is een fijne ruimte op de begane grond met openslaande deuren en uitzicht op het landgoed. Deze ruimte is zeer geschikt voor kleine vergaderingen en privé diners. Deze ruimte kan ideaal gecombineerd worden voor bijvoorbeeld de ontvangst, lunch of diner.

Wij adviseren de Salon voor > vergadering, lunch, presentatie, diner en meer.

Koetshuis totaal

MOGELIJKHEDEN VAN HET KOETSHUIS

Op het landgoed bevindt zich ons Koetshuis. Door de terrassen en weide kunnen hier evenementen tot maar liefst 1500 personen plaatsvinden. In de zomermaanden staan de stretchtenten op zodat er meer overdekte oppervlakten ontstaat. De ruimte en het groen zorgt voor een rustige en sfeervolle omgeving. Van bruiloften tot grote evenementen en feesten, de mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Wij adviseren de Salon voor > Events, Recepties, Feesten en nog veel meer.

Koetshuis zaal en terras

BINNEN EN BUITEN

Een receptie, feest of barbecue voor grote groepen? Dat en meer is allemaal mogelijk in het Koetshuis. In de zomer zijn de terrassen van het Koetshuis overdekt met sfeervolle stretchtenten. Deze zorgen voor extra overdekte oppervlakten voor uw gezelschap. De groene omgeving van het landgoed zorgt voor een ruim gevoel en een rustige omgeving. Wij adviseren het Koetshuis zaal & terras voor > feest, receptie, vergadering,  presentatie en meer.

Koetshuis zaal

VAN DINER TOT FEEST

Het authentieke Koetshuis is ruim 100 jaar oud en leent zich perfect voor diners, feesten, vergaderingen en meer. In de ruimte zijn nog authentieke details van de vroegere stallen aanwezig. In deze ruimte is veel mogelijk en biedt u en uw gasten privacy en een rustige omgeving. Van receptie tot lange tafels voor een diner of juist een aangeklede ruimte voor een spettterend feest: het is allemaal mogelijk!

Wij adviseren de Koetshuis zaal voor > diner, vergadering, receptie en feesten.

Weide en weidezicht

EEN OASE VAN RUST

Landgoed Brakkesteyn is een prachtig, groene en bosrijke omgeving en is in ieder jaargetijde mooi. De weide en weidezicht terras ligt aan de bosrand en zorgt voor veel privacy en een rustige omgeving voor uw gezelschap. Van een intieme setting voor een huwelijksceremonie onder de eeuwen oude eikenbomen of grootse outdoor evenementen op veld... Dit stuk groen zorgt voor vele mogelijkheden!

Wij adviseren Weide & Weidezicht terras voor > bruiloften, evenementen, feesten en meer.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

U ontvangt een kopie van dit bericht