fbpx

VIER UW PROMOTIE OP EEN SFEERVOLLE LOCATIE IN NIJMEGEN

Zoekt u een locatie voor het vieren van uw promotie? Een gezellige receptie, een groots feest of juist een intiem diner? Op Landgoed Brakkesteyn in Nijmegen kan het allemaal! Onze evenementenlocatie beschikt over twee sfeervolle locaties – het Landhuis en Koetshuis- en ligt midden in het groene stadspark Brakkesteyn vlakbij Radboud UMC. Door de veelzijdigheid van ons landgoed zijn de mogelijkheden voor uw promotie event eindeloos.

Heeft u advies nodig? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

EEN SCHAT AAN ERVARING EN ALTIJD MAATWERK

Landgoed Brakkesteyn heeft in de afgelopen jaren al vele mooie promotiefeesten, borrels en diners mogen verzorgen. Door onze ervaring weten we dan ook precies waar een goede locatie aan moet voldoen. Voor ons is ieder samenzijn anders en daarom leveren wij altijd maatwerk. Passend bij uw wensen en ideeën doen wij u een persoonlijk voorstel. We denken graag met u mee over de invulling van uw promotie event. Of het nou op gebied van catering, licht, geluid, aankleding of entertainment is, geen vraag is voor ons te gek! Samen met ons talentvolle team en vaste leveranciers bieden we u een totaalbeleving.

AUDIOVISUELE MIDDELEN

Wenst u nog een korte presentatie te geven tijdens uw promotieborrel, -etentje of –feest? Wij kunnen in iedere ruimte een beamer en scherm verzorgen en adviseren u graag over aanvullende audiovisuele middelen.

ETEN & DRINKEN

Samen met zijn keukenteam kan onze chef-kok werkelijk alles verzorgen voor uw promotie event. Ons team kookt op topniveau en is uiterst creatief! We hebben altijd verrassende concepten klaarliggen, maar kunnen ook maatwerk leveren zodat alles volledig is aangepast op uw wensen.

GRATIS PARKEREN EN GOED BEREIKBAAR

Onze locatie beschikt over voldoende gratis parkeerplaatsen, gewoon naast de deur! Daarbij bieden we met onze twee laadpalen de mogelijkheid om elektrische auto’s op te laden. Vanaf station Nijmegen gaan er diverse buslijnen die stoppen in de buurt van Landgoed Brakkesteyn. Meer informatie over de route en het parkeren vindt u hier.