fbpx

PROEF BRAKKESTEYN! PROEVEN EN GENIETEN

Graag bieden wij iedereen die er over denkt bij ons een bruiloft, diner of bijeenkomst te organiseren de gelegenheid om kennis te maken met onze keuken en onze gastvrijheid. Daarom gaan we een tiental keren per jaar een avond organiseren waarvoor u al vanaf twee personen kunt reserveren.

Via onze site en social media zullen we de eerstvolgende datum van Proef Brakkesteyn met u delen. Ook de inhoud van het menu en de wijze waarop u kunt reserveren maken we dan bekend. Op de avond zelf kunt u per gang een keuze maken en het Proef Brakkesteyn arrangement zal inclusief drank geserveerd worden.

geniet van de smaken van het seizoen

Onze Chef-kok en zijn keukenbrigade bereiden telkens een op het seizoen geïnspireerd keuzemenu. Vers bereid en telkens anders. Het zal een goede indruk geven van waar onze keuken voor staat; van de kwaliteit en de aandacht die wij het culinaire product geven.

Ervaar de gastvrijheid!

Ook onze gastheren en -vrouwen zullen deze avond laten zien wat wij verstaan onder gastvrijheid. We zullen zorgen voor een origineel welkomstdrankje en passende wijnen die geschonken worden bij onze diners die wij door het jaar heen serveren. Als het weer het toe laat serveren wij het diner natuurlijk op ons terras.
Bekijk het Proef Brakkesteyn arrangement en laat u verrassen door het keuzemenu!

Prijsinformatie

De prijs voor het Proef Brakkesteyn arrangement bedraagt € 65,- per persoon. De ontvangst is tussen 18.00 uur en 19.00 uur en het all-inclusive arrangement is gebaseerd op drie uur.

De inhoud van het arrangement bestaat uit ontvangst met welkomstdrankje en amuse, 3-gangen menu en dranken uit ons drankenarrangement.

Geef u op voor Proef Brakkesteyn

U kunt voor deze avonden reserveren door ons een mail te sturen met vermelding van de gewenste datum (zondag 13 of 20 juni), het aantal personen en eventuele dieetwensen. De eerstvolgende werkdag zullen wij uw reservering bevestigen.