fbpx

PROEF BRAKKESTEYN! PROEVEN EN GENIETEN

Graag bieden wij iedereen die er over denkt bij ons een bruiloft, diner of bijeenkomst te organiseren, of een andere reden heeft om een keer met een kleiner gezelschap bij ons te dineren, de gelegenheid om kennis te maken met onze keuken en onze gastvrijheid. Daarom gaan we vier keer per jaar een avond organiseren waarvoor u al vanaf twee personen kunt reserveren. U kunt nu reserveren voor zondag 20 augustus.

Voorlopig hebben we ook de volgende dagen onder voorbehoud gepland:

  • Zondag 26 november 2023

geniet van de smaken van het seizoen

Onze Chef-kok en zijn keukenbrigade bereiden telkens een op het seizoen geïnspireerd keuzemenu. Vers bereid en telkens anders. Het zal een goede indruk geven van waar onze keuken voor staat; van de kwaliteit en de aandacht die wij het culinaire product geven. Benieuwd naar het menu van de eerstvolgende Proef Brakkesteyn avond? Laat het ons weten!

Ervaar de gastvrijheid!

Ook onze gastheren en -vrouwen zullen deze avond laten zien wat wij verstaan onder gastvrijheid. We zullen zorgen voor een origineel welkomstdrankje en passende wijnen die geschonken worden bij onze diners die wij door het jaar heen serveren. Als het weer het toe laat serveren wij het diner natuurlijk op ons terras.

Prijsinformatie

De prijs voor het Proef Brakkesteyn arrangement bedraagt € 74,50 per persoon. De ontvangst is tussen 17.30 uur en 18.00 uur en het all-inclusive arrangement is gebaseerd op drie uur.

De inhoud van het arrangement bestaat uit ontvangst met welkomstdrankje en amuse, 3-gangen menu en dranken uit ons drankenarrangement.

Geef u op voor Proef Brakkesteyn

U kunt voor deze avonden reserveren door ons een mail te sturen met daarbij het aantal personen, eventuele dieetwensen en de gewenste datum. De eerstvolgende werkdag zullen wij uw reservering bevestigen en indien het menu van uw Proef Brakkesteyn avond bekend is sturen wij u dit toe.