fbpx

Private dining OP Landgoed brakkesteyn nijmegen

Met een groep dineren kan al vanaf 10 personen.
Op zoek naar een locatie in de omgeving van Nijmegen waar u in alle rust met een gezelschap kunt dineren? Een zakelijk diner of juist vanwege een verjaardag of jubileum? Dan biedt ons Landhuis u de mooie setting en een rustige omgeving die u zoekt om met elkaar culinair te genieten van een private dining. De locatie kent meerdere sfeervolle ruimtes en een fijn terras om samen te komen. Ook fijn, parkeren is gemakkelijk en gratis naast de deur.

PRODUCTEN VAN HET SEIZOEN

Onze chef-kok zorgt samen met zijn brigade voor een heerlijk diner waarbij kwaliteit voorop staat. Dagverse ingrediënten zijn vanzelfsprekend en elk ambachtelijk bereid gerecht is gericht op de fijnproevers.
De chef-kok heeft een menu samengesteld, afgestemd op de seizoenen en samen met onze wijnspecialist zorgen wij voor een passend wijnarrangement.

U kiest een menu

U kunt kiezen voor een 3 of 4-gangen surprise-menu waarbij u zich laat verrassen door onze chef die speciaal voor u een culinair hoogstaande maaltijd bereidt.

Of u maakt een keuze uit ons seizoengebonden 3 of 4-gangen keuzemenu. Met zorg samengesteld en met liefde bereid en geserveerd. De seizoensgebonden gerechten kunnen desgewenst ook worden vervangen of uitgebreid met specialiteiten die wij het hele jaar door serveren. U maakt per gang een keuze voor een gerecht die geldt voor het gehele gezelschap.

Natuurlijk houden wij altijd rekening met dieetwensen en vegetarische of veganistische gasten. Deze uitzonderingen moeten wel tijdig doorgegeven worden zodat wij ook voor hen een heerlijk gerecht kunnen bereiden.

De dranken bij het aperitief, het diner en de koffie serveren wij op basis van nacalculatie waarbij wij zorgen voor passende wijnen. Hiervoor nemen wij in de offerte een stelpost op.

U kunt ook kiezen voor een private dining arrangement

Maakt u liever gebruik van een private dining arrangement dan kan dat natuurlijk ook. Wij stellen dan samen met u een menu samen dat bestaat uit gerechten van het seizoengebonden keuze menu. Dit tijdgebonden arrangement is inclusief ontvangst met prosecco en een amuse –, het 3- of 4-gangendiner, een dranken-arrangement en de locatiekosten.