Loading...
Overnachten 2018-09-18T10:28:43+00:00

Boutique Hotel Chambre BEAU

Onze suites

In totaal beschikt het landgoed over 3 luxe suites, ingericht in barokstijl met comfortabele fauteuils. Elke suite heeft een eigen ingang en toilet.

De 3 suites zijn huiselijk en tot in de kleinste details afgewerkt en kunnen worden voorzien van een extra bed. Wij bieden u een (uitgebereid) ontbijtbuffet aan in de suite of in restaurant BEAU. Ervaar de rijke historie van het monumentale koetshuis waar iedere suite zijn eigen verhaal vertelt over de stalknecht. Onze gastvrije medewerkers zorgen voor een aangenaam verblijf op Landgoed Brakkesteyn in lijn met de geschiedenis, verwoord door Willem Bilderdijk (1756 – 1831).

“Het is blijkbaar (zei het Paard) dat de Stalknecht om my bestaat: hy reinigt my, hy veegt mijne mist weg, houdt mijn woning zuiver,
…..er waren eer paarden dan Stalknechts.”

Victorsuite (1ste verdieping)

Of u voor één overnachting komt of voor een wat langer verblijf, u komt tot rust in de voormalige slaapruimte van de stalknecht tussen authentieke dakspanten. U verblijft in een royale suite met aparte zitkamer en TV, ruime badkamer met ligbad, douche, aparte keuken met koelkast en prachtig uitzicht op het landgoed. Hoewel u verblijft op de 1ste verdieping kunt u ook gebruik maken van ons buitenterras en genieten van de prachtige landelijke omgeving.

Parksuite (bruidssuite)

Bij een bijzondere trouwdag behoort de huwelijksnacht één uit duizenden te zijn. Dit kan in de voormalige woning van de stalknecht op de begane grond met uitzicht op het park en het koetshuis. De woning heeft in 2014 een metamorphose ondergaan.
De hoge deuren en plafonds in de bruidssuite zijn gebleven en ademen nog steeds de authentieke sfeer van weleer uit. Verder beschikt men over een ruime zitkamer met tv, een grote keuken van alle gemakken voorzien, een badkamer met ligbad en een hal met apart toilet. De stalknecht is niet meer, bij hem draaide het om details. De kleinste dingen moesten tot in de puntjes zijn verzorgd. Onze medewerkers zijn moderne opvolgers, de “groomsmen” van de 21ste eeuw.

Zadelsuite (souterain)

Wat denkt u ervan om te overnachten in de voormalige zadel- en tuigkamer van het koetshuis. Deze ruimte was voor de de stalknecht een koel en aangenaam verblijf vol met paardentuig en zadels. De geur van leer en zadelzeep is helaas verdwenen maar het verblijf is er niet minder om. U verblijft in een royale suite, voorzien van aparte zitkamer met TV, badkemer met douche en keuken. Naast het souterrain ligt een prachtige tuin met een heerlijk buitenterras waar u uitzicht heeft over het park.

Direct uw kamer reserveren

Direct uw kamer reserveren doet u uiteraard online maar kan ook door ons te bellen. Aan u de keuze!

Landgoed Brakkesteyn

Driehuizerweg 285
6525 PL Nijmegen

+31(0)24 355 39 49
info@restaurant-beau.nl

Boek direct online