TGIFOF

TGIFOF

Thank God It’s Fish On Friday     T  G  I  F  O 

Weet u het nog, vrijdag visdag?

 Tot ver in de twintigste eeuw waren alle vrijdagen dagen van volledige onthouding.

De gelovige werd geacht op die dagen geen vlees te eten. Als vlees verboden was en er toch

gewoon gewerkt moest worden, hoe dan op krachten te blijven? Het antwoord was eenvoudig:

door vis te eten. Vandaar dat Vrijdag lange tijd een Visdag was.

 

 Vanaf 12  januari elke vrijdag visdag bij restaurant Beau op Landgoed Brakkesteyn.

TGIFOF

Voor ons assortiment van de oesters zoeken we in Frankrijk; Bretagne, Normandië en in deomgeving van Montpellier.

We vergeten zeker niet onze eigen oesters uit Zeeland (de mooie platte), Ierland en ook de Belgische uit “de Zulte”.

We worden zelf steeds verrast over hoeveel mooie producten er zijn en dat delen we graag met u.

LES HUITRES GRAND CRU

            Pléjaden oesters uit Normandië Utah beach, grand cru per 3 € 15.00

Sélection speciale grand cru per 3 € 10.50

Maldon oester uit “De Zulte “ buurt Oostende per 3 € 9.00

De Zeeuwse platte oester 0000 per 3 € 15.00

A LA CARTE

Huis gerookte Noorse zalmfilet met mierikswortelsaus € 16.00

Salade van inktvis met kappertjes en venkel, vinaigrette

van groene citroen € 14.50

Carpaccio van coquilles St. Jacques met truffel en

truffelvinaigrette € 17.50

Salade van gerookte kreeft met mango en artisjokken met

een pepermayonaise € 24.50

Marbré van Noorse gemarineerde zalm en zeebaars met

crème van kaviaar € 21.00

Rijk gevulde vissoep met croutons en knoflookmayonaise € 14.50

Brandade van kabeljauw met medaillon van kabeljauw

en mosterdsaus € 26.00

Huisgemaakte noedels met venusschelpjes bieslook, pepers

en knoflook € 17.50

Kreeft Thermidor, een hele kreeft op deze klassieke

wijze bereid € 42.50

2-GANGEN LUNCHMENU

voorgerecht en hoofdgerecht of hoofdgerecht en dessert

inclusief een glas passende witte of rode wijn, water op

tafel en koffie met friandises

Marbré van Noorse gemarineerde zalm en zeebaars met

crème van kaviaar

*

Brandade van kabeljauw met medaillon van kabeljauw

en mosterdsaus

*

Créme brulée

€ 33,00

BEAU’S LUNCH SALADE

Onze lunch salade wordt voor u naar uw wens samengesteld

€ 14,50

3 of 4-GANGEN DINERMENU

Marbré van Noorse gemarineerde zalm en zeebaars

met crème van kaviaar

*

Carpaccio van coquilles St. Jacques met truffel

en truffelvinaigrette

*

Brandade van kabeljauw met medaillon van kabeljauw

en mosterdsaus

*

Créme brulée

€ 39,50 3-gangen diner

€ 49,00 4-gangen diner

Reserveer nu!
2018-03-20T14:31:44+00:00