TGIFOF

Thank God It’s Fish on Friday

Weet u het nog, vrijdag visdag?

Tot ver in de twintigste eeuw waren alle vrijdagen dagen van volledige onthouding. De gelovige werd geacht op die dagen geen vlees te eten. Als vlees verboden was en er toch gewoon gewerkt moest worden, hoe dan op krachten te blijven? Het antwoord was eenvoudig: door vis te eten. Vandaar dat Vrijdag lange tijd een Visdag was.

Vanaf 12 januari elke vrijdag visdag bij restaurant Beau op Landgoed Brakkesteyn.

LUNCH

LUNCH ARRANGEMENT  
VOORGERECHT EN HOOFDGERECHT OF HOOFDGERECHT EN DESSERT
INCLUSIEF EEN GLAS PASSENDE WITTE OF RODE WIJN, WATER OP TAFEL EN KOFFIE MET FRIANDISES
MARBRÉ VAN NOORSE GEMARINEERDE ZALM EN ZEEBAARS MET CRÈME VAN KAVIAAR
*
BRANDADE VAN KABELJAUW MET MEDAILLON VAN KABELJAUW EN MOSTERDSAUS
*
CRÉME BRULÉE
€ 33,00

DINER

3, 4 OF 5 GANGEN DINERMENU
MARBRÉ VAN NOORSE GEMARINEERDE ZALM EN ZEEBAARS MET CRÈME VAN KAVIAAR
*
CARPACCIO VAN COQUILLES ST. JACQUES MET TRUFFEL EN TRUFFELVINAIGRETTE
*
DELICATE CRÈMIGE OESTERSOEP MET CHAMPAGNE EN OESTER
*
BRANDADE VAN KABELJAUW MET MEDAILLON VAN KABELJAUW EN MOSTERDSAUS
*
CRÉME BRULÉE
€ 39,50 3 GANGEN DINER
€ 49,00 4 GANGEN DINER
€ 57,50 5 GANGEN DINER

A LA CARTE

LES HUITRES GRAND CRU
Voor ons assortiment van de oesters zoeken we in Frankrijk; Bretagne, Normandië en in de omgeving van Montpellier. We vergeten zeker niet onze eigen oesters uit Zeeland (de mooie platte), Ierland en ook de Belgische uit “de Zulte”. We worden zelf steeds verrast over hoeveel mooie producten er zijn en dat delen we graag met u.
PLÉJADEN OESTERS UIT NORMANDIË UTAH BEACH, GRAND CRU
PER 3 € 15,00
SÉLECTION SPECIALE GRAND CRU
PER 3 € 10,50
MALDON OESTER UIT “DE ZULTE “ BUURT OOSTENDE
PER 3 € 9,00
DE ZEEUWSE PLATTE OESTER 0000
PER 3 € 15,00
HUIS GEROOKTE NOORSE ZALMFILET MET MIERIKSWORTELSAUS 
€ 16,00
SALADE VAN INKTVIS MET KAPPERTJES EN VENKEL, VINAIGRETTE VAN GROENE CITROEN
€ 14,50
CARPACCIO VAN COQUILLES ST. JACQUES MET TRUFFEL EN TRUFFELVINAIGRETTE
€ 17,50
SALADE VAN GEROOKTE KREEFT MET MANGO EN ARTISJOKKEN MET EEN PEPERMAYONAISE
€ 24,50
MARBRÉ VAN NOORSE GEMARINEERDE ZALM EN ZEEBAARS MET CRÈME VAN KAVIAAR
€ 21,00
RIJK GEVULDE VISSOEP MET CROUTONS EN KNOFLOOKMAYONAISE
€ 14,50
DELICATE CRÈMIGE OESTERSOEP MET CHAMPAGNE EN OESTER
€ 9,50
BRANDADE VAN KABELJAUW MET MEDAILLON VAN KABELJAUW EN MOSTERDSAUS
€ 26,00
HUISGEMAAKTE NOEDELS MET VENUSSCHELPJES BIESLOOK, PEPERS EN KNOFLOOK
€ 17,50
KREEFT THERMIDOR, EEN HELE KREEFT OP DEZE KLASSIEKE WIJZE BEREID
€ 42,50
Reserveer nu!
2018-01-22T12:04:34+00:00