fbpx

de plek om samen te komen

Landgoed Brakkesteyn, de plek die al eeuwen lang mensen samenbrengt. De eerste jaren leefden hier stadsbestuurders en ondernemers, maar inmiddels is het Landgoed al ruim 50 jaar in gebruik als locatie waar allerlei soorten ontmoetingen plaatsvinden.

Arrangementen

Op dit moment is Landgoed Brakkesteyn uitgeroepen tot de beste locatie van Gelderland, maar wij hebben meer ambities. Ondanks dat wij al trots zijn op onze huidige positie denken wij groot. Daarom willen wij een vaste plek in de top 3 van beste locaties van Nederland veroveren.

Om dat voor elkaar te krijgen hebben wij speciaal voor u, als zakelijke gast, een aantal vergaderarrangementen ontwikkeld. Naast deze vergaderarrangementen bieden wij u nu ook een “executive vergaderarrangement” aan. Dit arrangement zorgt ervoor dat uw bijeenkomst op een speciale manier wordt afgesloten. Denk hierbij aan een luxe borrel met een grazing table of een voor u samengesteld 3-gangen diner.

In onze brochure vindt u meer informatie over de inhoud van alle arrangementen en de verschillende vergaderruimtes. Graag adviseren wij u over de meest passende ruimte voor uw bijeenkomst.

 

Speciale introductie UPGRADE!

Om de introductie van de (executive-) arrangementen te vieren, upgraden wij u direct naar een hogere categorie. Dus boekt u een vergaderarrangement vóór 1 april 2023, dan upgraden wij u van brons naar zilver of van zilver naar goud.

Maakt u meerdere boekingen, dan upgraden wij u zelfs met twee categorieën. Neem daarom snel contact met ons op en boek vóór 1 april!

Upgrade voor onze vaste gasten

Speciaal voor onze relaties die regelmatig op Landgoed Brakkesteyn bijeenkomen hebben wij ook een upgrade in de verschillende arrangementen samengesteld;

  • Heeft u al twee keer binnen een jaar geboekt? Dan upgraden wij uw volgende boeking voor een vergaderarrangement automatisch van brons naar zilver of van zilver naar goud.
  • Vanaf de 5de boeking van een vergaderarrangement upgraden we u zelfs van brons naar goud.

Het maakt bij de upgrade niet uit of u kiest voor een vergaderarrangement of een executive vergaderarrangement.