UW MEETING OP LANDGOED BRAKKESTEYN IN NIJMEGEN

Aan de rand van het centrum van Nijmegen ligt Landgoed Brakkesteyn. Een landgoed met een rijke historie waar u een sfeervolle plek vindt om met een gezelschap bijeen te komen. Onze locatie kent diverse ruimtes met elk een eigen grootte en sfeer. Zo is er altijd een passende ruimte te vinden voor uw bijeenkomst. Bij ons komen oud en modern perfect samen en vindt u alle rust en ruimte om met elkaar te vergaderen.

Zalen en Ruimtes

Op Landgoed Brakkesteyn vindt u voor elke gelegenheid een passende zaal. Er zijn zowel binnen als buiten mogelijkheden en we kunnen ruimte bieden aan gezelschappen van 10 tot maar liefst 1.000 personen. Zowel het landhuis als het koetshuis beschikken over zalen die u kunt afhuren. Elke zaal heeft een eigen stijl en grootte, zodat er voor elke gelegenheid een passende ruimte is. Voor een dagdeel een ruimte huren of de gehele locatie exclusief. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Persoonlijke service en ervaren team 

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander waar een goede vergaderlocatie aan moet voldoen. U heeft één vast, ervaren contactpersoon, van voortraject tot en met evaluatie en met onze kennis helpen we u graag bij de invulling van uw meeting.

Wij helpen u graag

Al vele opdrachtgevers zijn u voorgegaan en daardoor weten wij met onze schat aan ervaring als geen ander waar een goede locatie voor uw vergadering aan moet voldoen. Neem contact met ons op en onze adviseurs denken met u mee. Zo hoeft u zich alleen nog maar te richten op de inhoud.