fbpx

INFORMEEL SAMENKOMEN OP EEN BIJZONDERE PLEK

Op zoek naar een geschikte locatie voor uw borrel of receptie? Kom dan samen op evenementenlocatie Landgoed Brakkesteyn. Een plek in Nijmegen die uw gasten zeker niet snel zullen vergeten en waar gastvrijheid wordt geademd. Het team, dat staat voor persoonlijke aandacht en een passie voor gastvrijheid heeft, zorgt ervoor dat uw gasten zich thuis voelen en genieten. Groots of intiem, binnen of buiten, luxe of landelijke omgeving, bij ons kan het allemaal en zijn de mogelijkheden eindeloos.

RECEPTIE OP MAAT

Bepaal zelf de invulling en aankleding van uw receptie, bij ons wordt maatwerk geleverd. Wij adviseren u graag over de (culinaire) invulling en samen met de keukenbrigade kunnen we een voorstel doen, passend bij uw doelgroep en evenement.

Laat ons u ontzorgen

Laat ons weten wat de aanleiding is van uw event en onze adviseurs helpen u graag bij de invulling. Wij kunnen een deel van de organisatie verzorgen of de gehele regie in handen nemen. Met onze vaste partners en keukenbrigade kunnen we alles voor u betekenen. Vanaf de eerste dag tot en met de evaluatie werkt u met een vaste en ervaren contactpersoon.