fbpx

EEN SPETTEREND PERSONEELSFEEST OP SFEERVOL LANDGOED IN NIJMEGEN

Landgoed Brakkesteyn is dé evenementenlocatie voor uw personeelsfeest door haar ligging, uitstraling en gepassioneerde team met een schat aan ervaring. Door deze ervaring weten wij precies waar een goede feest- en evenementenlocatie aan moet voldoen. Wij kunnen iedere setting creëren met onze diversiteit aan ruimtes, de groene omgeving en onze samenwerkingen met vaste partners. Van een spetterende dansavond met dj tot een waar themafeest in de buitenlucht, alles is mogelijk!

FEESTLOCATIE TOT 1.000 PERSONEN

Landgoed Brakkesteyn ligt middenin een groen stadspark van Nijmegen en kent twee verschillende locaties. Door de ligging zijn de mogelijkheden enorm. Op zonnige dagen bieden onze stretchtenten een scala aan ruimte en mogelijkheden. Het landgoed biedt daardoor ruimte voor groepen tot maar liefst 1000 personen.
In de koudere maanden zorgt het koetshuis voor een intieme en exclusieve setting voor uw personeelsfeest.
Wij kunnen een deel van de organisatie verzorgen of de totale regie in handen nemen. Ons team heeft de kennis in huis en met de passie voor gastvrijheid wordt elk feest een succes. Voor ons is elk evenement uniek en op het gebied van eten, drinken, licht, geluid, decor, entertainment en vervoer denken we graag met u mee. Wij ontzorgen!

CENTRALE LIGGING

Het landgoed is goed bereikbaar met de auto en beschikt over vele gratis parkeerplaatsen. Bijzonder vervoer regelen voor uw gasten van het station naar de locatie? Ook daarover adviseren wij u graag. De mogelijkheden zijn eindeloos.