fbpx

feestlocatie in nijmegen borrellocatie IN EEN BUITENGEWONE GROENE OMGEVING GENIETEN VAN EEN BORREL OF FEEST

Op zoek naar een geschikte locatie voor uw borrel of feest? Kom dan samen op evenementenlocatie Landgoed Brakkesteyn. Een plek in Nijmegen die uw gasten zeker niet snel zullen vergeten en waar gastvrijheid wordt geademd. Het team, dat staat voor persoonlijke aandacht en een passie voor gastvrijheid heeft, zorgt ervoor dat uw gasten zich thuis voelen en genieten. Groots of intiem, binnen of buiten, luxe of landelijke omgeving, bij ons kan het allemaal en zijn de mogelijkheden eindeloos.

BORREL OF RECEPTIE OP MAAT of IN een arrangement

Bepaal zelf de invulling en aankleding van uw receptie, wij leveren graag maatwerk. Wij adviseren u graag over de (culinaire) invulling en samen met de keukenbrigade kunnen we een voorstel doen, passend bij uw doelgroep en evenement.

Vindt u het makkelijker of overzichtelijker om te kiezen voor een borrelarrangement dan kan dat ook. Dit arrangement van 2 ½ uur is inclusief ons Hollands drankenarrangement en een bij het tijdstip van de dag passende culinaire invulling.

FEESTAVONDARRANGEMENT

Het Koetshuis biedt in de winter een intieme en sfeervolle ruimte waar met 50 tot 85 personen naar hartenlust gelachen, gefeest en gedanst kan worden. In de zomer kan dit zelfs uitgebreid worden naar maximaal 150 personen door gebruik te maken van de stretchtent die aansluit op de Koetszaal.

Het Landhuis biedt het hele jaar door de mogelijkheid om een feest te geven voor 50 tot 150 personen. De monumentale bar waar goed gedanst kan worden in combinatie met de serre waar gelegenheid is om te zitten maakt dit tot een unieke feestgelegenheid.

Wij hebben voor u een feestavondarrangement samengesteld van 4 uur waarin ons Hollands drankenarrangement, een aantal hartige snacks en de locatiekosten zijn opgenomen. U kunt het feestavond natuurlijk uitbreiden met bijvoorbeeld een gin-tonicbar of een speciale cocktail en ook helpen wij u graag met het boeken van een DJ. Maar ook met andere wensen zijn wij u graag van dienst dus aarzel niet en neem contact met ons op.