fbpx

LOCATIE MET KARAKTER EN RUIMTE VOOR SPETTEREND BEDRIJFSFEEST IN NIJMEGEN


Bent u op zoek naar een onvergetelijke evenementenlocatie voor het houden van uw bedrijfsfeest? Landgoed Brakkesteyn in Nijmegen is met haar ligging in het groen, haar twee karaktervolle panden en warme gastvrijheid een locatie die uw gasten niet snel zullen vergeten! Door onze diversiteit aan ruimtes kunnen we iedere setting creëren die u wenst. Samen met onze vaste partners helpen we u graag om van uw bedrijfsfeest een groot succes te maken!

BEDRIJFSFEESTEN TOT 1.000 PERSONEN MOGELIJK


Landgoed Brakkesteyn ligt middenin het groene stadspark van Nijmegen en door de ruime ligging zijn de mogelijkheden enorm. U kunt kiezen voor het Koetshuis of het Landhuis, beide locaties met een eigen sfeer. Zo is het Landhuis stijlvol en biedt het een warme en exclusieve setting voor uw feest. U kunt gebruik maken van verschillende binnenruimtes en een verwarmd terras. Het Koetshuis heeft een wat meer landelijke uitstraling. In het lente- en zomerseizoen bieden de stretchtenten bij deze locatie extra ruimte en een sfeervolle mogelijkheid voor bijvoorbeeld een diner. Door het park erbij te betrekken kunt u in de zomer met groepen tot maar liefst 1000 personen bij ons terecht.

Landgoed Brakkesteyn is dé evenementenlocatie voor uw bedrijfsfeest! Van een gezellig feest in de buitenlucht tot een knallende dansavond met dj, alles is mogelijk!

LAAT ONS U HELPEN MET DE ORGANISATIE, WIJ DENKEN GRAAG MET U MEE


Ons team heeft veel kennis in huis en met passie voor gastvrijheid en kwaliteit zorgen we dat uw bedrijfsfeest er één wordt om niet te vergeten. Door onze ervaring in de evenementenbranche weten wij precies waar een goede locatie aan moet voldoen. Wij helpen u graag bij het organiseren van uw personeelsfeest. Of het nou gaat om licht, geluid, catering of aankleding, u kunt bij ons terecht met uw vragen!

CENTRAAL GELEGEN IN NIJMEGEN EN GOED BEREIKBAAR


Het landgoed is goed bereikbaar met de auto en beschikt over voldoende gratis parkeerplaatsen. Ook rijden er diverse buslijnen vanaf Nijmegen station richting onze locatie. Wilt u bijzonder vervoer regelen voor uw gasten van het station naar het landgoed? Neem contact met ons op over de mogelijkheden, we adviseren u graag.