fbpx

LANDGOED BRAKKESTEYN CORONAPROOF? ZEKER WETEN!

Zorgeloos en verantwoord samenkomen door ruime zalen en onze opgestelde protocollen.
Wij krijgen dagelijks de vraag gesteld of er – ondanks de constant wijzigende maatregelen rondom het coronavirus– nog steeds vergaderingen en bijeenkomsten kunnen worden georganiseerd in onze monumentale panden. We kunnen volmondig en luid zeggen: JA! Onze locatie voldoet ruimschoots aan alle noodzakelijke voorzieningen en protocollen voor zakelijke bijeenkomsten én meer! Onze locatie is dankzij de hoge plafonds, optimale natuurlijke ventilatie en ligging in het groen uitermate geschikt voor het optimaal ontvangen en verzorgen van bijeenkomsten.

SNEL NAAR

SPRANKELENDE HYGIËNE BELOFTES EN MAATREGELEN

Door alle genomen maatregelen, onze ‘zorgdrager’ en onze sprankelende hygiëne beloftes beogen we een algemeen kader te creëren voor het veilig organiseren en bezoeken van zakelijke bijeenkomsten. Hierdoor wordt voldaan aan de door de overheid voorgeschreven richtlijnen. Met elkaar blijven we het verschil maken!

UPDATE N.A.V. PERSCONFERENTIE 18 JUNI 2021

YES! Tijdens de persconferentie van vrijdag 18 juni jl. is ons duidelijk geworden dat we weer heel veel mogen en daar zijn wij heel blij mee! We kijken er enorm naar uit om het sprankelende verschil te maken tijdens uw evenement of bijeenkomst.

Wat mogen we vanaf 26 juni 2021?

Vanaf 26 juni 2021 is het weer mogelijk om evenementen en/of bijeenkomsten te organiseren zonder dat er een maximum aan het aantal gasten zit.  Hierbij zijn wel wat basis maatregelen van toepassing.

Wij hebben de afgelopen maanden veel ervaring opgedaan in het verantwoord en veilig organiseren van bijeenkomsten. Ons team zorgt  ervoor dat uw event op en veilige en verantwoorde manier verloopt. Wij kijken er enorm naar uit om u en uw gasten te mogen ontvangen op onze locatie.

Evenementen/bijeenkomsten met toegangsbewijs

Bij het organiseren van een evenement heeft u de keuze om uw evenement te laten plaatsvinden met óf zonder toegangsbewijs. Klik op onderstaande link en zie direct een overzicht van de mogelijkheden op onze locatie met of zonder toegangsbewijs. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

SAMEN MAKEN WE HET VERSCHIL

Waar nodig zullen wij extra aandacht vragen aan u als opdrachtgever en aan uw gasten om elkaar de ruimte te geven en waar nodig de adviezen van onze ‘zorgdragers’ op te volgen. Wat wij verwachten van u en uw gasten:
  • Denk er aan om ook bij binnenkomst elkaar de ruimte te geven.
  • Was regelmatig uw handen en maak gebruik van onze hygiënetafel.
  • Nies en/of hoest in uw elleboog.
  • Blijf bij klachten thuis.
  • Houd de 1,5 meter afstand van elkaar (niet van toepassing tijdens een evenement met toegangsbewijs).