fbpx

ZORGELOOS EEn BIJEENKOMST OF EVENEMENT BIJ LANDGOED BRAKKESTEYN ORGANISEREN? ZEKER WETEN!

Zorgeloos en verantwoord samenkomen door ruime zalen en onze opgestelde protocollen.
Wij krijgen dagelijks de vraag gesteld of er – ondanks de constant wijzigende maatregelen– bijeenkomsten  en events kunnen worden georganiseerd in onze monumentale panden. We kunnen volmondig en luid zeggen: JA! Onze locatie voldoet ruimschoots aan alle noodzakelijke voorzieningen en protocollen voor zakelijke bijeenkomsten én meer! Onze locatie is dankzij de hoge plafonds, optimale natuurlijke ventilatie en ligging in het groen uitermate geschikt voor het optimaal ontvangen en verzorgen van bijeenkomsten.

SNEL NAAR

WE HELPEN U GRAAG VERDER

Heeft u vragen over de bovenstaande maatregelen en hoe wij onze locatie coronaproof hebben ingericht? Neem dan gerust contact met ons op of bel naar 024 355 39 49

Benieuwd hoe anderen een bijeenkomst of event op Landgoed Brakkesteyn hebben ervaren? Lees ervaringen van opdrachtgevers die (ook in tijden van corona) u voor zijn gegaan!

UPDATE N.A.V. PERSCONFERENTIE 12 nOVEMBER 2021

Wij geven op deze pagina een update wat de persconferentie van vrijdag 12 november jl. betekent voor uw bijeenkomst op onze locatie.

RICHTLIJNEN VANAF ZATERDAG 13 NOVEMBER
Onderstaande richtlijnen zijn van toepassing voor de evenementenbranche;
– Alle bijeenkomsten op onze locatie vinden plaats middels een toegangsbewijs.
– Alle gasten moeten voorzien zijn van een vaste zitplaats.
– Maximaal aantal gasten per zaal is 1250 personen.
– Onze locatie houdt rekening met de aangepaste openingstijden en richtlijnen van de overheid. Afhankelijk van de invulling van uw evenement/bijeenkomst kunt u tot 18.00 uur of 20.00 uur gebruik maken van onze locatie.

We kijken er enorm naar uit om ook in deze periode het sprankelende verschil te maken tijdens uw evenement of bijeenkomst! We zullen er daarom ook voor zorgen dat dit veilig en verantwoord plaats zal vinden!

EVENEMENTEN/BIJEENKOMSTEN MET TOEGANGSBEWIJS

De richtlijnen van de Overheid volgend vinden alle bijeenkomsten en evenementen op onze locatie vanaf zaterdag 25 september plaats middels een toegangsbewijs. Lees op de website van de Rijkoverheid meer over het houden van evenementen/bijeenkomsten met een toegangsbewijs of download ons informatiedocument. Heeft u vragen hierover? Neem dan gerust contact met ons op.

SAMEN MAKEN WE HET VERSCHIL

Waar nodig zullen wij extra aandacht vragen aan u als opdrachtgever en aan uw gasten om elkaar de ruimte te geven en waar nodig de adviezen van onze ‘zorgdragers’ op te volgen. Wat wij verwachten van u en uw gasten:
  • Denk er aan om ook bij binnenkomst elkaar de ruimte te geven.
  • Was regelmatig uw handen en maak gebruik van onze hygiënetafel.
  • Nies en/of hoest in uw elleboog.
  • Blijf bij klachten thuis.