fbpx

LANDGOED BRAKKESTEYN CORONAPROOF? ZEKER WETEN!

Zorgeloos en verantwoord samenkomen door ruime zalen en onze opgestelde protocollen.
Wij krijgen dagelijks de vraag gesteld of er – ondanks de constant wijzigende maatregelen rondom het coronavirus– nog steeds vergaderingen en bijeenkomsten kunnen worden georganiseerd in onze monumentale panden. We kunnen volmondig en luid zeggen: JA! Onze locatie voldoet ruimschoots aan alle noodzakelijke voorzieningen en protocollen voor zakelijke bijeenkomsten én meer! Onze locatie is dankzij de hoge plafonds, optimale natuurlijke ventilatie en ligging in het groen uitermate geschikt voor het optimaal ontvangen en verzorgen van bijeenkomsten.

SNEL NAAR

SPRANKELENDE HYGIËNE BELOFTES EN MAATREGELEN

Door alle genomen maatregelen, onze ‘zorgdrager’ en onze sprankelende hygiëne beloftes beogen we een algemeen kader te creëren voor het veilig organiseren en bezoeken van zakelijke bijeenkomsten. Hierdoor wordt voldaan aan de door de overheid voorgeschreven richtlijnen. Met elkaar blijven we het verschil maken!

UPDATE N.A.V. PERSCONFERENTIE 8 MAART

Vanaf 14 december 2020 is Nederland in een lockdown geraakt. Deze lockdown is per 8 maart met drie weken verlengd en zal dus tot in ieder geval 30 maart jl. lopen. Vanaf de ingangsdatum van de lockdown geldt dat er geen bijeenkomsten en/of evenementen georganiseerd mogen worden.”

  • Het verzorgen van uitvaarten en ceremonies zijn nog wel mogelijk. We kunnen creatief meedenken met de invulling. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en wat we momenteel voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

SAMEN MAKEN WE HET VERSCHIL

Waar nodig zullen wij extra aandacht vragen aan u als opdrachtgever en aan uw gasten om elkaar de ruimte te geven en waar nodig de adviezen van onze ‘zorgdragers’ op te volgen. Wat wij verwachten van u en uw gasten:
  • Houdt de 1,5 meter afstand van elkaar en onze medewerkers.
  • Denk er aan om ook bij binnenkomst elkaar de ruimte te geven.
  • Was regelmatig uw handen en maak gebruik van onze hygiënetafel.
  • Nies en/of hoest in uw elleboog.
  • Blijf bij klachten thuis.