fbpx

LANDGOED BRAKKESTEYN CORONAPROOF? ZEKER WETEN!

Zorgeloos en verantwoord samenkomen door ruime zalen en onze opgestelde protocollen.
Wij krijgen dagelijks de vraag gesteld of er – ondanks de constant wijzigende maatregelen rondom het coronavirus– nog steeds vergaderingen en bijeenkomsten kunnen worden georganiseerd in onze monumentale panden. We kunnen volmondig en luid zeggen: JA! Onze locatie voldoet ruimschoots aan alle noodzakelijke voorzieningen en protocollen voor zakelijke bijeenkomsten én meer! Onze locatie is dankzij de hoge plafonds, optimale natuurlijke ventilatie en ligging in het groen uitermate geschikt voor het optimaal ontvangen en verzorgen van bijeenkomsten.

SNEL NAAR

SPRANKELENDE HYGIËNE BELOFTES EN MAATREGELEN

Door alle genomen maatregelen, onze ‘zorgdrager’ en onze sprankelende hygiëne beloftes beogen we een algemeen kader te creëren voor het veilig organiseren en bezoeken van zakelijke bijeenkomsten. Hierdoor wordt voldaan aan de door de overheid voorgeschreven richtlijnen. Met elkaar blijven we het verschil maken!

UPDATE N.A.V. PERSCONFERENTIE 28 MEI 2021

Tijdens de persconferentie van vrijdag 28 mei jl. zijn de verlengde coronamaatregelen aangekondigd. Hoe zit het momenteel met het organiseren van een bijeenkomst? Wat is er nu veranderd en wat kan er allemaal nog wel? Hieronder een overzicht ter verduidelijking:

Vanaf 5 juni 2021 zijn evenementen en/of bijeenkomsten met maximaal 50 personen per zaal weer toegestaan. Hierbij zorgen wij als locatie dat er tijdens de bijeenkomst de 1,5 meter afstand nageleefd kan worden. Het is ook weer mogelijk om gebruik te maken van onze catering. Hierbij mag u met maximaal 4 personen plaatsnemen aan een tafel waarbij 1,5 meter afstand kan worden gehouden.

Wij kijken er naaruit om u en uw gasten weer op onze locatie te mogen verwelkomen. Om dit op een verantwoorde en veilige manier plaats te kunnen laten vinden hebben wij voor het gemak wat punten op een rijtje gezet:

  • Zorg ervoor dat u tijdig een reservering maakt voor uw bijeenkomst/evenement (tenzij u een uitvaart of condoleance verzorgt)
  • Tijdens verplaatsingen op locatie dient men een mondkapje te dragen.
  • Om op een veilige manier samen te komen kan het zijn dat we uw bijeenkomst verdelen over meerdere zalen of een livestream opzetten. Wij adviseren graag over de meest veilige en verantwoorde manier om een bijeenkomst doorgang te bieden.

SAMEN MAKEN WE HET VERSCHIL

Waar nodig zullen wij extra aandacht vragen aan u als opdrachtgever en aan uw gasten om elkaar de ruimte te geven en waar nodig de adviezen van onze ‘zorgdragers’ op te volgen. Wat wij verwachten van u en uw gasten:
  • Houd de 1,5 meter afstand van elkaar en onze medewerkers.
  • Denk er aan om ook bij binnenkomst elkaar de ruimte te geven.
  • Was regelmatig uw handen en maak gebruik van onze hygiënetafel.
  • Nies en/of hoest in uw elleboog.
  • Blijf bij klachten thuis.