fbpx

ZORGELOOS EEn BIJEENKOMST OF EVENEMENT BIJ LANDGOED BRAKKESTEYN ORGANISEREN? ZEKER WETEN!

Zorgeloos en verantwoord samenkomen door ruime zalen en onze opgestelde protocollen.
Wij krijgen dagelijks de vraag gesteld of er – ondanks de constant wijzigende maatregelen– bijeenkomsten  en events kunnen worden georganiseerd in onze monumentale panden. We kunnen volmondig en luid zeggen: JA! Onze locatie voldoet ruimschoots aan alle noodzakelijke voorzieningen en protocollen voor zakelijke bijeenkomsten én meer! Onze locatie is dankzij de hoge plafonds, optimale natuurlijke ventilatie en ligging in het groen uitermate geschikt voor het optimaal ontvangen en verzorgen van bijeenkomsten.

SNEL NAAR

WE HELPEN U GRAAG VERDER

Heeft u vragen over de bovenstaande maatregelen en hoe wij onze locatie coronaproof hebben ingericht? Neem dan gerust contact met ons op of bel naar 024 355 39 49

Benieuwd hoe anderen een bijeenkomst of event op Landgoed Brakkesteyn hebben ervaren? Lees ervaringen van opdrachtgevers die (ook in tijden van corona) u voor zijn gegaan!

UPDATE N.A.V. PERSCONFERENTIE 14 SEPTEMBER 2021

Wij geven op deze pagina een update wat de persconferentie van dinsdag 14 september jl. betekent voor uw bijeenkomst op onze locatie.

WAT MOGEN WE VANAF 25 SEPTEMBER? HEEL VEEL! Vanaf 25 september nemen we officieel afscheid van de anderhalve meter en kunnen we jullie weer binnen op de normale wijze ontvangen. Dus zonder anderhalve meter afstand en in elke setting die u wenst!

We kijken er enorm naar uit om het sprankelende verschil te maken tijdens uw evenement of bijeenkomst en zullen er daarom ook voor zorgen dat dit veilig en verantwoord plaats zal vinden!

EVENEMENTEN/BIJEENKOMSTEN MET TOEGANGSBEWIJS

De richtlijnen van de Overheid volgend vinden alle bijeenkomsten en evenementen op onze locatie vanaf zaterdag 25 september plaats middels een toegangsbewijs. Lees op de website van de Rijkoverheid meer over het houden van evenementen/bijeenkomsten met een toegangsbewijs of download ons informatiedocument. Heeft u vragen hierover? Neem dan gerust contact met ons op.

SAMEN MAKEN WE HET VERSCHIL

Waar nodig zullen wij extra aandacht vragen aan u als opdrachtgever en aan uw gasten om elkaar de ruimte te geven en waar nodig de adviezen van onze ‘zorgdragers’ op te volgen. Wat wij verwachten van u en uw gasten:
  • Denk er aan om ook bij binnenkomst elkaar de ruimte te geven.
  • Was regelmatig uw handen en maak gebruik van onze hygiënetafel.
  • Nies en/of hoest in uw elleboog.
  • Blijf bij klachten thuis.