fbpx

LANDGOED BRAKKESTEYN CORONAPROOF? ZEKER WETEN!

Zorgeloos en verantwoord samenkomen door ruime zalen en onze opgestelde protocollen.
Wij krijgen dagelijks de vraag gesteld of er – ondanks de constant wijzigende maatregelen rondom het coronavirus– nog steeds vergaderingen en bijeenkomsten kunnen worden georganiseerd in onze monumentale panden. We kunnen volmondig en luid zeggen: JA! Onze locatie voldoet ruimschoots aan alle noodzakelijke voorzieningen en protocollen voor zakelijke bijeenkomsten én meer! Onze locatie is dankzij de hoge plafonds, optimale natuurlijke ventilatie en ligging in het groen uitermate geschikt voor het optimaal ontvangen en verzorgen van bijeenkomsten.

SNEL NAAR

SPRANKELENDE HYGIËNE BELOFTES EN MAATREGELEN

Door alle genomen maatregelen, onze ‘zorgdrager’ en onze sprankelende hygiëne beloftes beogen we een algemeen kader te creëren voor het veilig organiseren en bezoeken van zakelijke bijeenkomsten. Hierdoor wordt voldaan aan de door de overheid voorgeschreven richtlijnen. Met elkaar blijven we het verschil maken!

UPDATE N.A.V. PERSCONFERENTIE 28 SEPTEMBER

Tijdens de persconferentie van maandag 28 september jl. zijn nieuwe coronamaatregelen aangekondigd. Hoe zit het momenteel met het organiseren van een bijeenkomst? Wat is er nu veranderd en wat kan er allemaal nog wel? Hieronder een overzicht ter verduidelijking:

  • Vanaf 29 september geldt er een maximum van 30 personen per ruimte. Onze locatie kan in totaal dus meer personen op een veilige en verantwoorde manier verwelkomen.
  • Naast bijeenkomsten van zakelijke aard (vergadering en bijeenkomsten die noodzakelijk zijn voor het functioneren van je bedrijf of organisatie) kunnen wij ook gasten ontvangen op basis van de regels die ook gelden voor de eet- en drinkgelegenheden.

SAMEN MAKEN WE HET VERSCHIL

Waar nodig zullen wij extra aandacht vragen aan u als opdrachtgever en aan uw gasten om elkaar de ruimte te geven en waar nodig de adviezen van onze ‘zorgdragers’ op te volgen. Wat wij verwachten van u en uw gasten:
  • Houdt de 1,5 meter afstand van elkaar en onze medewerkers.
  • Denk er aan om ook bij binnenkomst elkaar de ruimte te geven.
  • Was regelmatig uw handen en maak gebruik van onze hygiënetafel.
  • Nies en/of hoest in uw elleboog.
  • Blijf bij klachten thuis.