fbpx

iets anders? Je kunt op veel manieren culinair genieten op landgoed brakkesteyn

Ontbijt, lunch, high tea en meer

Net als wij zelf hebben veel Nijmegenaren iets met Landgoed Brakkesteyn. Herinneringen aan een bruiloft of jubileum. Of aan een diner op het terras op een mooie zomeravond, een lunch met vrienden of simpelweg aan een wandeling door het park, de paarden bij het Koetshuis of zelfs aan de kliniek van professor Prick.

vele mogelijkheden voor groepen

Tegenwoordig zijn wij geen restaurant meer en niet dagelijks geopend maar ontvangen wij groepen gasten; voor zakelijke doeleinden als vergaderingen en trainingen maar ook juist vaak om met elkaar in privéverband samen te komen en te genieten van het landgoed, van onze gastvrijheid en onze culinaire product.

Iets anders? Wij komen met een voorstel op maat

Op onze website delen wij al veel informatie over wat er allemaal mogelijk is. Maar er is natuurlijk altijd meer dan dat! U kunt als groep natuurlijk ook bij ons terecht voor een ontbijt, een high lunch of high tea. Maar ook aan een picknick in het park kunnen wij invulling geven. Neem dus vooral contact met ons op als u met een groep iets wil komen vieren op Landgoed Brakkesteyn en samen kijken we wat mogelijk is.

SPECIALS

In het afgelopen jaar hebben wij helaas te lang geen gasten mogen ontvangen maar we hebben niet stilgezeten en ervaringen opgedaan waar we ook in de toekomst iets mee kunnen. Zo hebben we wild-borrelboxen voor bedrijven ontwikkeld met hoogstaande culinaire producten, Valentijn-ontbijten rondgebracht en was onze Paasbrunch voor thuis een groot succes. Ook het driegangen-thuisdiner dat we voor een relatie mochten bedenken en uitvoeren en ons 3-gangen Asperge-menu werden zeer gewaardeerd; Een stukje Landgoed Brakkesteyn bij u thuis.

Natuurlijk ontvangen we u het liefst weer bij ons op locatie; daar komen onze buitengewone omgeving, gastvrijheid en goede keuken bij elkaar en ontstaat de unieke Landgoed Brakkesteyn ervaring.
Maar hoe leuk zou het zijn als we uw bijeenkomst op ons Landgoed kunnen versterken door ook bij uw gasten thuis of op het werk de Landgoed Brakkesteyn ervaring te brengen? Bijvoorbeeld door het verzenden van een culinaire uitnodiging voor de bijeenkomst of juist een leuke herinnering na uw feest? Maar denk ook aan een attentie voor de collega die moet werken terwijl u met uw collega’s aan het borrelen bent. Wij denken graag met u mee om hier invulling aan te geven.