fbpx

groepsdiner op landgoed brakkesteyn in nijmegen. Geniet van een Sharing Dinner, Walking Dinner, Buffet of BBQ

GROEPSDINERS OP LANDGOED BRAKKESTEYN VANAF 20 OF 30 PERSONEN

Ook voor grotere groepen bent u bij Landgoed Brakkesteyn aan het goede adres. Zowel in het Koetshuis als het Landhuis ontvangen wij uw gezelschap graag voor een diner. Een borrel vooraf, een feest na afloop… De mogelijkheden zijn eindeloos.  Afhankelijk van uw wensen en de samenstelling en grootte van uw gezelschap adviseren wij u graag over een passende dinervorm en de meest geschikte ruimte.

Seizoen, groepsgrootte en persoonlijke voorkeuren 

Gezelschappen laten genieten van hoogstaand eten en drinken is waar onze passie ligt, waar we veel ervaring mee hebben en waar ons Landgoed bij uitstek geschikt voor is! In en rondom ons Koetshuis of in één van de mooie ruimtes in ons Landhuis. Naast Private Dining, dat mogelijk is vanaf 10 personen (vanaf 6 personen zo lang de 1,5 meter maatregelen gelden) hebben we nog veel meer mogelijkheden!
Of u nu iets wilt vieren met familie/vrienden of een zakelijk event organiseert voor relaties of collega’s; wij hebben voor elke gelegenheid een passende culinaire invulling. Denk hierbij aan een Walking Dinner waarbij er voor iedereen ruim gelegenheid is om te netwerken of juist aan een Sharing Dinner waar de gerechtjes aan grote tafels wordt gedeeld. Maar we bieden ook de mogelijkheid voor een Buffet of een Barbecue.

Uw eigen wensen en verwachtingen zijn het belangrijkste bij deze keuze. Maar ook het seizoen en de groepsgrootte hebben invloed op de juiste keuze tussen de verschillende dinervormen. Zo is het reserveren van onze BBQ gebonden aan voorjaar of zomer en hebben wij menu’s samengesteld voor het Sharing Dinner en het Walking Dinner die zijn aangepast aan de seizoenen. De inhoud van het Buffet wisselt jaarlijks maar voor alle diners geldt dat we altijd verse ingrediënten gebruiken om een culinair hoogstaand menu te bereiden voor uw gasten.

Wij houden rekening met dieetwensen

Graag horen wij ruim van tevoren of er dieetwensen zijn of dat er vegetarische of veganistische gasten aanwezig zijn. Dan kan onze keuken daar rekening mee houden en ook voor hen culinair aantrekkelijke gerechten met seizoen producten bereiden. De dranken bij het aperitief, het diner en de koffie serveren wij op basis van nacalculatie waarbij wij zorgen voor passende wijnen. Hiervoor nemen wij in de offerte een stelpost op.

Zomerse arrangementen

In de zomer is er ook de mogelijkheid om voor ons BBQ-arrangement of Pizza-diner arrangement te kiezen. Bij het Pizza-diner maken we dan gebruik van onze  speciale mobiele pizza-steenoven om met én voor uw gezelschap de heerlijkste verse pizza’s te bereiden. Een leuke interactieve manier om met elkaar te dineren. Een pizza-diner kan alleen als arrangement geboekt worden.