fbpx

groepsdiner op landgoed brakkesteyn in nijmegen. Geniet van een Sharing Dinner, Walking Dinner, Buffet of BBQ

GROEPSDINERS OP LANDGOED BRAKKESTEYN VANAF 20 OF 30 PERSONEN

Voor genieten van goed eten en drinken met grote groepen bent u bij Landgoed Brakkesteyn aan het goede adres! Zowel in het Koetshuis als het Landhuis ontvangen wij uw gezelschap graag voor een diner.

Een borrel vooraf, een feest na afloop… De mogelijkheden zijn eindeloos.  Afhankelijk van uw wensen, de samenstelling en grootte van uw gezelschap adviseren wij u graag over een passende dinervorm en de meest geschikte ruimte.

vele diner mogelijkheden op het landgoed

Gezelschappen laten genieten van hoogstaand eten en drinken is waar onze passie ligt, waar we veel ervaring mee hebben en waar ons Landgoed bij uitstek geschikt voor is! Naast Private Dining, dat al mogelijk is vanaf 10 personen (vanaf 6 personen zolang de 1,5 meter maatregelen geldt) hebben we nog veel meer mogelijkheden!

Of u nu iets wilt vieren met familie/vrienden of een zakelijk event organiseert voor relaties of collega’s; wij hebben voor elke gelegenheid een passende culinaire invulling. Denk hierbij aan een Walking Dinner waarbij er voor iedereen ruim gelegenheid is om te netwerken of juist aan een Shared Dinner waar de gerechtjes aan grote tafels wordt gedeeld. Maar we bieden ook de mogelijkheid voor een Buffet of een Barbecue.

Seizoensgebonden diners

Uw eigen wensen en verwachtingen zijn natuurlijk het belangrijkste bij de dinerkeuze, maar ook het seizoen en de groepsgrootte hebben invloed op de dinermogelijkheden. Zo is het reserveren van onze barbecue gebonden aan voorjaar/zomer en zijn de menu’s voor het Sharing Dinner en het Walking Dinner aangepast aan het seizoen.
De inhoud van het Buffet wisselt jaarlijks maar voor alle diners geldt dat we altijd verse ingrediënten gebruiken om een culinair hoogstaand menu te bereiden voor uw gasten.

Wij houden rekening met dieetwensen

Graag horen wij ruim van tevoren of er dieetwensen zijn of dat er vegetarische of veganistische gasten aanwezig zijn. Dan kan onze keuken daar rekening mee houden en ook voor hen culinair aantrekkelijke gerechten met seizoen producten bereiden. De dranken bij het aperitief, het diner en de koffie serveren wij op basis van nacalculatie waarbij wij zorgen voor passende wijnen. Hiervoor nemen wij in de offerte een stelpost op.