fbpx

FEESTMAAND ARRANGEMENTEN
Landgoed Brakkesteyn in Nijmegen

Landgoed Brakkesteyn is dé locatie in Nijmegen om feestelijk het jaar af te sluiten of juist het nieuwe jaar in te luiden. Of u nu iets wilt vieren met vrienden en familie of juist met collega’s of relaties wilt samenkomen… Wij verzorgen het graag.

sfeervolle aankleding en drie culinaire arrangementen

De oprijlaan, het Landhuis en het Koetshuis bieden een mooi verlichte aanblik op de winterse avonden.  Vanaf begin december tot en met de week van ‘Drie Koningen’ decoreren wij onze panden nog eens extra in kerstsferen. Met dezelfde aandacht en liefde die we aan de aankleding besteden hebben we voor u ook een drietal arrangementen samengesteld voor deze speciale periode. Wij ontvangen uw gezelschap graag voor een Private Dining, een Walking Dinner of een aangeklede Borrel.

Iets anders in gedachten? Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor andere vormen van bijeenkomen. Kijk verder op onze website voor alle mogelijkheden of neem gerust contact met ons op, we denken graag met u mee!

BEKIJK ONZE FEESTMAAND ARRANGEMENTEN (PDF) ⇐

EEN VAST CONTACTPERSOON

U heeft één vaste en ervaren contactpersoon, van voortraject tot en met evaluatie. Wij kunnen een deel van de organisatie op ons nemen of de totale regie in handen nemen. Laat ons u ontzorgen!

feestlocatie in nijmegen DAAROM UW EVENT OP LANDGOED BRAKKESTEYN

  • 2 Erfgoedlocaties op het landgoed met eigen karakter en stijl
  • Sfeervolle en groene omgeving
  • Gratis parkeren
  • Centraal gelegen, goed bereikbaar!
  • Aangekleed in de winterse sferen
  • Ontzorgen & denken mee