fbpx

feestlocatie LANDGOED BRAKKESTEYN IN NIJMEGEN

Op zoek naar een sfeervolle feestlocatie in Nijmegen én in een natuurrijke omgeving? Een evenement op ons landgoed staat garant voor een buitengewone setting, kwaliteit en een professioneel team met een schat aan ervaring! Met onze twee locaties, diverse terrassen en weides zijn de mogelijkheden oneindig. We denken graag mee om uw event tot een succes te maken.

evenementenlocatie met vele mogelijkheden

Wat de gelegenheid en wensen van uw feest ook mogen zijn, het landgoed biedt u eindeloze mogelijkheden. Op het landgoed bevinden zich namelijk twee feestlocaties; het Landhuis en het Koetshuis. Elk met een eigen stijl en karakter, met zowel binnen als buitenmogelijkheden. Het koetshuis leent zich perfect voor exclusieve feesten en op warme dagen bieden de sfeervolle stretchtenten een perfect decor voor een feestelijk event. 

Geniet tijdens het feest van de culinaire kwaliteiten van onze chef-kok en zijn keukenbrigade. Van een barbecue tot gangen-diner en van een high-tea tot aan een walking dinner. Ons team kookt op topniveau en is uiterst creatief!

Wij nemen de zorg voor uit handen

Neem ons mee in de wensen voor uw feest en wij denken mee met de invulling. Samen met onze vaste partners wij alles voor u regelen: eten, drinken, licht, geluid, decor, vervoer, muziek, activiteiten, aankleding en meer. Laat ons u ontzorgen!

Goed bereikbaar en gratis parkeren 

Landgoed Brakkesteyn ligt in Nijmegen, nabij het Radboud UMC en is goed bereikbaar. Onze locatie beschikt over voldoende gratis parkeerplekken voor uw gasten.
Meer informatie over alle mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan en vul het offerteformulier onderaan de pagina in.