fbpx

feestlocatie in nijmegenEEN BUITENGEWOON feest OP LANDGOED BRAKKESTEYN

Op zoek naar een sfeervolle feestlocatie in Nijmegen én in een natuurrijke omgeving? Een evenement op ons landgoed staat garant voor een buitengewone setting, kwaliteit en een professioneel team met een schat aan ervaring! Met onze twee locaties – het Landhuis en het Koetshuis -, diverse terrassen en weides zijn de mogelijkheden oneindig.

feestlocatie met vele mogelijkheden

Het Koetshuis biedt in de winter een intieme en sfeervolle ruimte waar met 50 tot 85 personen naar hartenlust gelachen, gefeest en gedanst kan worden. In de zomer kan dit zelfs uitgebreid worden naar maximaal 150 personen door gebruik te maken van de stretchten die aansluit op de Koetszaal.

Het Landhuis biedt het hele jaar door de mogelijkheid om een feest te geven voor 50 tot 150 personen. De monumentale bar waar goed gedanst kan worden in combinatie met de serre waar gelegenheid is om te zitten maakt dit tot een unieke feestgelegenheid.

Bekijk voor een eerste indruk ons feestavondarrangement of ga naar onze eten en drinken pagina voor overige mogelijkheden.

Wij nemen de zorg voor uit handen

Neem ons mee in de wensen voor uw feest en wij denken mee met de invulling. Samen met onze vaste partners kunnen wij alles voor u regelen: eten, drinken, licht, geluid, decor, vervoer, muziek, activiteiten, aankleding en meer.

Goed bereikbaar en gratis parkeren

Landgoed Brakkesteyn ligt in Nijmegen en is goed bereikbaar. Onze locatie beschikt over voldoende gratis parkeerplekken voor uw gasten. Meer informatie over alle mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.