fbpx

evenementenlocatie LANDGOED BRAKKESTEYN IN NIJMEGEN

Op zoek naar een buitengewone evenementenlocatie in Nijmegen voor uw zakelijke evenement Of naar een sfeervolle locatie waar u een goed feest kunt geven? Hoe groots of intiem u een evenement wilt organiseren of vieren, een evenement op ons landgoed staat garant voor een warme setting, kwaliteit en een professioneel team met een schat aan ervaring! We denken graag mee om uw event tot een succes te maken.

veelzijdige evenementenlocatie

Bij ons vindt u voor elke gelegenheid een passende ruimte. Op het landgoed bevinden zich twee evenementenlocaties; het landhuis en het koetshuis. Elk met een eigen stijl en karakter. Het koetshuis leent zich perfect voor exclusieve feesten en biedt ruimte aan gezelschappen tot maar liefst 400 personen. Op warme dagen bieden onze tuinen en sfeervolle stretchtenten een perfect decor voor een feestelijk event. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden op onze evenementenlocatie.

Eindeloze mogelijkheden op het landgoed

We bieden voor elk event een passende culinaire invulling of compleet arrangement. We gaan ook graag met u in gesprek om maatwerk te leveren. Wij hebben veel ervaring met het verzorgen van bijvoorbeeld een:

Wij nemen alle zorg voor u uit handen

Neem ons mee in de inhoud en doelgroep en wij denken mee aan de invulling en ontzorgen u waar gewenst. We werken nauw samen met diverse vaste partners. Samen met hen kunnen wij alles voor u regelen: eten, drinken, licht, geluid, decor, vervoer, muziek, activiteiten, aankleding en meer. Wij verzorgen het!  U heeft één vaste en ervaren contactpersoon, van voortraject tot en met evaluatie. Wij kunnen een deel van de organisatie op ons nemen of de totale regie in handen nemen. Laat ons u ontzorgen!

Centraal gelegen en goed bereikbaar

Landgoed Brakkesteyn ligt in het hart Nijmegen, nabij het Radboud UMC en is goed bereikbaar. Onze eventlocatie ligt in een mooie groene omgeving en beschikt over voldoende gratis parkeerplekken voor uw gasten.