UW EVENT OP LANDGOED BRAKKESTEYN IN NIJMEGEN

Op zoek naar de juiste locatie voor het vieren van uw event? Een evenement op ons landgoed staat garant voor een warme setting, kwaliteit en een professioneel team met een schat aan ervaring! We denken graag mee om uw event tot een succes te maken.

EINDELOZE MOGELIJKHEDEN

Bij ons vindt u voor elke gelegenheid een passende ruimte. Op het landgoed bevinden zich twee locaties; het landhuis en het koetshuis. Elk met een eigen stijl en karakter. Het koetshuis leent zich perfect voor exclusieve feesten en biedt ruimte aan gezelschappen tot maar liefst 400 personen. Op warme dagen bieden onze tuinen en sfeervolle stretchtenten een perfect decor voor een feestelijk event. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.

Neem ons mee in de inhoud en doelgroep en wij denken mee aan de invulling en ontzorgen u waar gewenst. We werken nauw samen met diverse vaste partners. Samen met hen kunnen wij alles voor u regelen: eten, drinken, licht, geluid, decor, vervoer, muziek, activiteiten, aankleding en meer. Wij verzorgen het!  U heeft één vaste en ervaren contactpersoon, van voortraject tot en met evaluatie. Wij kunnen een deel van de organisatie op ons nemen of de totale regie in handen nemen. Laat ons u ontzorgen!

CENTRAAL GELEGEN, GOED BEREIKBAAR

Landgoed Brakkesteyn ligt in Nijmegen, nabij het Radboud UMC en is goed bereikbaar. Onze locatie beschikt over voldoende gratis parkeerplekken voor uw gasten.