fbpx

DINEREN MET GROEPEN OP Landgoed Brakkesteyn 

Zakelijk dineren of iets te vieren? Vanaf 12 personen kunt op het landgoed terecht om met elkaar te culinair te genieten

Vanaf maandag 22 juli 2019 richt Landgoed Brakkesteyn zich volledig op groepen van 250 tot 12 personen. Het team heeft besloten zich te gaan richten op exclusiviteit. Groepen kunnen dus blijven genieten van de culinaire hoogstandjes op hetzelfde kwaliteitsniveau als voorheen en het team zal nog steeds doen waar ze heel goed in zijn; gezelschappen verrassen en verzorgen!

Restaurant Beau bestaat niet meer in huidige restaurantvorm. Onder de naam Beau Concepts zal het straks voor de individuele bezoeker nog mogelijk zijn om tijdens de feestdagen of andere bijzondere momenten te genieten van het landgoed.

BEAU CONCEPTS 

Omdat we iedereen willen blijven laten genieten van het Landgoed zullen we geregeld eigen culinaire evenementen organiseren. Onder de noemer “Beau Concepts’ zal Landgoed Brakkesteyn tijdens onder andere feestdagen eigen culinaire activiteiten organiseren, met de kwaliteit die u bent gewend. Zo kan er nog met enige regelmaat ouderwets genoten worden tijdens bijvoorbeeld de Kerstdagen, Moederdag, Vaderdag, Valentijn, etc. Houd voor alle informatie onze website de komende tijd goed in de gaten.
 

DINEREN MET GROEPEN?

Iets speciaals vieren? Of op zoek naar een locatie waar u in alle rust met een gezelschap kunt dineren? Ons Landhuis biedt u een oase van rust en een warme setting. De locatie kent meerdere sfeervolle ruimtes en een fijn terras om samen te komen. Wij bieden u diverse mogelijkheden om culinair genieten en te beleven. Of nu nou komt voor een verjaardagsdiner, jubileum of een zakendiner… Op Landgoed Brakkesteyn kan het allemaal! U kunt dus nog steeds genieten van deze verborgen parel en de culinaire kwaliteiten.