fbpx

Een condoleance of afscheidsdienst op landgoed brakkesteyn

Afscheid nemen met zorg, aandacht en liefde
Landgoed Brakkesteyn kan het decor vormen voor een waardig en passend afscheid van uw geliefde. Centraal gelegen in Nijmegen maar toch in het groen, goed bereikbaar en passend voor zowel grotere als meer intieme uitvaarten of condoleances.

De aandacht en zorg die u aan het afscheid schenkt zullen wij graag evenaren. In een persoonlijk gesprek met u en uw uitvaartbegeleider horen wij graag wat uw wensen zijn en hoe u invulling wilt geven aan de afscheidsdienst of condoleance. Op basis van uw wensen bepalen we samen of het Landhuis of het Koetshuis voor u de meest geschikte locatie zal zijn en hoe we alle details zullen invullen

Condoleance

Een condoleance is altijd maatwerk. Uw wensen zijn het uitgangspunt. In combinatie met de ervaring van uw uitvaartbegeleider en onze kennis van de mogelijkheden van onze locatie komen we samen tot de invulling van de bijeenkomst.
Om u toch enige richting te geven bij de invulling hebben wij een tweetal condoleance-arrangementen samengesteld passend bij het tijdstip op de dag. Op basis van uw persoonlijke voorkeuren en bijvoorbeeld de grootte van uw gezelschap kunnen wij deze arrangement voor u op maat brengen.

Afscheidsdienst

Als u ook de afscheidsdienst op Landgoed Brakkesteyn wilt laten plaatsvinden zal dat betekenen dat we een goede afstemming moeten vinden met eventuele al eerder geplande activiteiten op ons landgoed of in Park Brakkenstein zelf. U moet immers rustig en ongestoord afscheid kunnen nemen.