fbpx

borrelpakketten van landgoed brakkesteyn

Op zoek naar een bijzondere manier om met uw bedrijf of afdeling het jaar af te sluiten of het nieuwe jaar te beginnen? Geniet dan samen vanuit huis van een heerlijke borrelbox of online wijnproeverij! Vanuit Landgoed Brakkesteyn en in samenwerking met onze zusterlocatie wijnbar Zuster Margaux hebben wij drie pakketten samengesteld. Zo is er voor ieder wat wils!

Download de informatiebrochure voor alle informatie! Uw einde- of nieuwjaarsbijeenkomst liever bij ons op locatie? Bekijk onze winterarrangementen. Neem voor alle vragen of informatie gerust contact met ons op, we denken graag mee!

 

 

 

 

over de borrelbox

Genieten van wilde smaaksensaties! Om jullie in deze tijd met elkaar te blijven verbinden en verrassen hebben we twee smaakvolle borrelboxen samengesteld. Geniet tijdens de winterse dagen vanuit huis van een heerlijke wilde beleving. In deze borrelboxen zitten heerlijke winterse borrelhappen. Van goede kaas tot fijne charcuterie en wildpaté… De box heeft het allemaal!  We hebben twee varianten waarbij de luxe variant is uitgebreid met twee warme items.

over de thuisproeverij

Samen proeven en beleven! Wijnliefhebbers in het midden? Dan is de online wijnproeverij van ons zusje Wijnbar Zuster Margaux wellicht een goede optie! Met parels van wijnen voorzien zij jullie van een heerlijke online proefbeleving. De sommeliers van de wijnbar laten jullie medewerkers tijdens deze online thuisproeverij ‘blind’ proeven. Het pakket bevat namelijk wijnen met nummers in plaats van etiketten. Dat is pas echt samen proeven en beleven! Uiteraard maken ze tijdens de proeverij wel bekend welke wijnen jullie hebben geproefd. In het pakket zijn ook heerlijke bites toegevoegd. De online proeverij duurt 1 tot 1,5 uur.